Jestem uczennicą,lubię piec ,gotować i robić zdjęcia swoich potraw.
Odp: Na naszych stołach: Wielkanoc 2009
Mnie też się bardzo podoba taki Baranek,mógłbyś dokładniej napisać z czego był zrobiony?
U nas był kupny stroik na stół,słabo go widać, bo stał na końcu stołuale widać co na stole, muszę powiedzieć że sama przygotowałam nasze śniadanie.
Odp: Odp: dobranoc:)
- Forum: dobranoc:)
Dobranoc wszystkim kochani
http://www.youtube.com/watch?v=7fQHbtbpHiE&feature=PlayList&p=9D14E1AF7D67633C&playnext=1&playnext_from=PL&index=4
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
To oryginał:
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.nowadeba.com.pl/var/news_site/storage/images/media/images/pizza_w/9977-1-pol-PL/pizza_w.jpg&imgrefurl=http://www.nowadeba.com.pl/index.php/pl/left/kuchnia/artykuly/chi_dorme_non_piglia_i_pesci_kuchnia_wloska&usg=__TxWCoBgc9YOOKSNy-LqCYUOX_ZQ=&h=375&w=500&sz=122&hl=pl&start=17&um=1&tbnid=91QVQ1RijFM7JM:&tbnh=98&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dpizza%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN%26um%3D1
A to kopia:
https://gotujmy.pl/pizza-wloska,przepisy,31572.html
Odp: Odp: cześc
- Forum: cześc
Witaj
Odp: Witam, witam kto sie ze mna przywita, mam cos slodkiego ;P
Sarenka napisał(a): Chcialabym podziekowac wszystkim za ciekawe przepisy, ktore tutaj zamieszczaja. Wlasnie tak tu trafilam, szukalam namietnie interesujacego, innego a zarazem prostego przepisu na szarlotke, udalo sie i postanowilam zostac na dluzej. Podoba mi sie ten portal, widze, ze sie rozwija a i serdecznie tu i milo. Dziekuje anulka7, bo dzieki Twoim przepisom postanowilam zostac tu na dluzej.
Witaj Sarenko miło dziękuję za miłe słowa ,znajdziesz tutaj też wiele innych ciekawych przepisów.
Odp: Odp: Nieśmiała prośba jednejz Dziewczyn...
Głosy oddane.
Odp: Gotujmy.pl - wprowadzenie oplat
hgg napisał(a): Witam serdecznie,
poniewaz gotujmy.pl nie spelnia naszych oczekiwan finansowych - to znaczy od roku do niego tylko dokladamy - przygotowywujemy sie do wprowadzenia od maja oplat za korzystanie z serwisu. Na podobnych zasadach funkcjonują inne serwisu kulinarne, no i nieźle na tym wychodzą.
W zwiazku z tym mam pytanie jaka miesieczna oplata ryczaltowa bylaby dla Was w porzadku? Myslmy mysleli wstepnie o 50 zł/m-c
pzdr
hgg
Podaj nr konta oddam całe kieszonkowe dobrze że dzisiaj 1 kwietnia.
Odp: Odp: Odp: dobranoc:)
- Forum: dobranoc:)
Lucy napisał(a): dzien dobry! a wlasciwie dobry wieczor!
poprzegladalam troche forum i cóż to widze ? kilkoro 'przyjaciol' z obcego serwisu po katach was rozstawia moi kochani :-) a to ze przepis nie taki... a to ze uzytkownik zły... a to ze zdjecie za male... a to ze zdjecie nie w tej fazie przygotowan... a to ze kapustka na zdjeciu za grubo posiekana a w przepisie napisane 'siekac drobno'... a to ze moderacja i opieszala i niepotrzebna... a to ze watek sie za dlugo ciagnie... a to ze ludzie sie w watku za dobrze bawia (no i bawili przed ich przyjsciem hihihi )
nie dajcie się starzy uzytkownicy! trzymam kciuki, żeby forum odzyskalo swoj dawny kształt i klimat )) i na pewno bede tu zagladac i Wam kibicowac )) buziaczki buziaczki buziaczki i jeszcze moc buziaczkow
Tutaj nikt nikogo po kątach nie rozstawia,ta strona jest każdego kto jest zalogowany ,a nie tylko Twoja !
Twoje buziaki wcale mi są nie potrzebne,dla strony ważniejsze są przepisy niż buziaki a ja cenie prawdę ,nie lubię jak ktoś kopiuje cudze zdjęcia i wstawia jako swoje !
Odp: Menu na świąteczny stół :)
- Forum: Menu na świąteczny stół :)
U nas będzie:
biały barszcz z białą kiełbasą i jajkiem.
schab faszerowany nadzieniem jajeczno -chrzanowym w galarecie
jajka faszerowane pieczarkami
mięsa pieczone
sałatka
babka
sernik
napoleonka
i jeszcze jakieś nowalijki
Odp: Czy mogę prosić o kliknięcie?
Ale fajny bobas zagłosowałam ,ale to chyba trzeba codziennie głosować przez kilka dni?