Leon - komentarze

Ciasto na każdą okazję.Pyszne kolorowe...

Cały przepis: Leon

ZLociste krokiety - komentarze

Krokiety mogą być podawane jako przystawka do barszczu czerwonego , mogą być samodzielnym daniem , mogą być dodatkiem do potraw....

Cały przepis: ZLociste krokiety

Szaszłyki - komentarze

Mięso pokroić w kostkę. Pomidory i cebule pokroić w ćwiartki, pozostałe składniki w plastry. ...

Cały przepis: Szaszłyki

Rolada wieprzowa - komentarze

Suszone owoce namoczyć, ugotować w szklance wody, wyjąć i pokroić. Kajzerkę namoczyć, wymieszać z owocami. ...

Cały przepis: Rolada wieprzowa

Schabowe z rokpolem - komentarze

W kotletach naciąć głębokie kieszenie. ...

Cały przepis: Schabowe z rokpolem

Zapiekana cukinia - komentarze

Zapiekaną cukinię podawać z ryżem....

Cały przepis: Zapiekana cukinia

Łosoś w sosie cytrynowym - komentarze

Łososia natrzeć marynatą przygotowaną z Przyprawy Galeo wymieszanej z ok. 50ml oleju. ...

Cały przepis: Łosoś w sosie cytrynowym

Śledzie korzenne w occie - komentarze

Śledzie wymoczyć, osuszyć, pokroić i ułożyć w słoiku. Przykryć pokrojoną w plasterki cebulą. ...

Cały przepis: Śledzie korzenne w occie

Śledzie korzenne w oleju - komentarze

Śledzie wymoczyć, osuszyć i pokroić na ok. 5 cm kawałki. Cebule drobno posiekać, przelać na sicie wrzątkiem i ostudzić....

Cały przepis: Śledzie korzenne w oleju

Śledzie pikantne w occie - komentarze

Śledzie wymoczyć, osuszyć, pokroić i ułożyć w słoiku. Przykryć pokrojoną w plasterki cebulą. ...

Cały przepis: Śledzie pikantne w occie