Włoski tort owocowy - komentarze

Pyszny tort na rodzinne imprezy....

Cały przepis: Włoski tort owocowy

Brokuły z metką - komentarze

Pyszna goraca przekąska na wieczorne spotkanie ze znajomymi....

Cały przepis: Brokuły z metką

Marchewka w cieście - komentarze

Marchewki zanurzać w cieście i smażyć w rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor. Osączyć z tłuszczu, posypać natką i podawać. ...

Cały przepis: Marchewka w cieście

Marchewka oprószona - komentarze

Zdjąć przykrywkę, oprószyć marchewkę mąką, odparować sos i lekko zrumienić marchewkę. ...

Cały przepis: Marchewka oprószona

Ogórki kwaszone - komentarze

Najlepsze do kwaszenia są ogórki jednakowej wielkości, małe i jędrne. ...

Cały przepis: Ogórki kwaszone

Ogórki małosolne - komentarze

Najlepsze do kwaszenia są ogórki jednakowej wielkości, małe i jędrne. ...

Cały przepis: Ogórki małosolne

Ratatouille - komentarze

Ratatouille można podawać także następnego dnia na ciepło - Ratatouille można doprawić 4 łyżkami sosu winegret i podawać na zimno...

Cały przepis: Ratatouille

Leczo - komentarze

Do leczo można dodać 200 g pokrojonej na plasterki kiełbasy i dusić razem 10 minut ...

Cały przepis: Leczo

Pomidory duszone - komentarze

Pomidory doprawić, posypać natką i podawać ...

Cały przepis: Pomidory duszone