Szybki gulasz drobiowy - komentarze

Smaczny,szybki gulasz dla zapracowanych....

Cały przepis: Szybki gulasz drobiowy

Gulasz z serc - komentarze

Do gulaszu zamiast wina można dodać wodę,jednak potrawa straci na smaku....

Cały przepis: Gulasz z serc

Ćwikła - komentarze

Ćwikłę można podawać ze śmietaną lub kefirem....

Cały przepis: Ćwikła

Majonez z rzeżuchą - komentarze

Majonez z rzeżuchą i kefirem to lżejsza i mniej kaloryczna wersja....

Cały przepis: Majonez z rzeżuchą

Majonez z kefirem na zielono - komentarze

Majonez także świetnie smakuje z posiekaną zieleniną i dodatkiem kefiru....

Cały przepis: Majonez z kefirem na zielono

Majonez z czosnkiem - komentarze

Majonez świetnie smakuje ze świeżym czosnkiem!...

Cały przepis: Majonez z czosnkiem

Majonez - komentarze

Majonez warto jest robić samemu, mamy wtedy pewność, że nie zawiera sztucznych barwników, ani konserwantów....

Cały przepis: Majonez

Sos musztardowy - komentarze

Sos musztardowy podaje się głównie do mięs....

Cały przepis: Sos musztardowy

Sos szatański - komentarze

Sos szatański, jak się można spodziewać po nazwie, jest ostry. Raczej nie podawać go dzieciom...

Cały przepis: Sos szatański

Sos pikantny - komentarze

Sos pikantny najlepiej zrobić trochę wcześniej przed podaniem, bo ma wtedy lepszy smak....

Cały przepis: Sos pikantny