Fasola duszona z estragonem - komentarze

Fasolę z estragonem najlepiej dusić w szybkowarze....

Cały przepis: Fasola duszona z estragonem

Soczewica duszona - komentarze

Soczewicę duszoną najlepiej przygotwywać w szybkowarze....

Cały przepis: Soczewica duszona

Fasolka szparagowa duszona z jajkiem - komentarze

Fasolkę szparagową duszoną z jajkiem podawać jak jarzynę do obiadu....

Cały przepis: Fasolka szparagowa duszona z jajkiem

Ziemniaki duszone zsiadłym mleku - komentarze

Ziemniaki duszone na zsiadłym mleku podawać jak klasyczne ziemniaki z wody....

Cały przepis: Ziemniaki duszone zsiadłym mleku

Seler duszony - komentarze

Seler duszony to bardzo lekkostrawny, delikatny w smaku dodatek, który można wykorzystać do wielu potraw. ...

Cały przepis: Seler duszony

Młode ziemniaki ze śmietaną - komentarze

Podawać np. ze zsiadłym mlekiem i sadzonym jajkiem....

Cały przepis: Młode ziemniaki ze śmietaną

Kapusta z pomidorami - komentarze

Do zagęszczenia kapusty z pomidorami nie używać zasmażki, jedynie rozgnieść nieco samej kapusty na miazgę....

Cały przepis: Kapusta z pomidorami

Kapusta włoska duszona - komentarze

Kapustę włoską najlepiej dusić w szybkowarze....

Cały przepis: Kapusta włoska duszona

Kapusta duszona z koprem - komentarze

Kapustę z koprem można także dusić z plasterkami słoniny....

Cały przepis: Kapusta duszona z koprem