Pstrąg smażony - komentarze

Usmażone pstrągi można posypać uprażonymi migdałami w płatkach ...

Cały przepis: Pstrąg smażony

Ryba faszerowana w dzwonkach - komentarze

Rybę można przed zalaniem galaretkę przybrać jajkami ugotowanymi na twardo, natkę pietruszki i plastrami ugotowanych jarzyn ...

Cały przepis: Ryba faszerowana w dzwonkach

Krokiety z raków - komentarze

Smażyć krokiety z raków na rozgrzanym tłuszczu, aż zrumienią się ze wszystkich stron, podawać z sosem rakowym lub grzybowym. ...

Cały przepis: Krokiety z raków

Kotlety ze śledzi - komentarze

polecam Kotlety ze śledzi;-)))...

Cały przepis: Kotlety ze śledzi

Karp w szarym sosie - komentarze

polecam Karpia w szarym sosie)...

Cały przepis: Karp w szarym sosie

Królewiec - komentarze

układamy warstwami...

Cały przepis: Królewiec