Pierś kurza nadziewana - komentarze

Podawać z sałatą lub duszonym selerem z cytryną, nie podawać ciężkich przystawek....

Cały przepis: Pierś kurza nadziewana

Nadziewane kurze udka - komentarze

Podawać z zieloną sałatą lub innymi jarzynami. ...

Cały przepis: Nadziewane kurze udka

Kurczak pachnący estragonem - komentarze

Podawać z ziemniakami z wody, polane masłem. ...

Cały przepis: Kurczak pachnący estragonem

Kurczak w pomidorach - komentarze

Podawać z kawałkami surowego kalafiora oraz z puree z ziemniaków z dodatkiem tartego sera. ...

Cały przepis: Kurczak w pomidorach

Kurczak z cukinią w zaprawie - komentarze

Podawać z gotowanym ryżem, zmieszanym z dużą ilością zielonej pietruszki. ...

Cały przepis: Kurczak z cukinią w zaprawie

Cukinia do obiadu - komentarze

Podawać do smażonej ryby, kurczaka, pasuje także do panierowanego sera. ...

Cały przepis: Cukinia do obiadu

Patison z koperkiem - komentarze

Młode patisony, o średnicy 7-8 cm nie wymagają obierania, ani czyszczenia z miąższu....

Cały przepis: Patison z koperkiem