Sałatka z mortadeli - komentarze

prosta, szybka i smaczna Doskonałe danie jako zakąska ...

Cały przepis: Sałatka z mortadeli

ciasto - komentarze

Budyń z mąką ugotować w 1/2 l mleka z cukrem. Ostudzony budyń utrzeć z masłem....

Cały przepis: ciasto

Wołowa pręga duszona - komentarze

Mięso smakuje wybornie, jest kleiste i bardzo smaczne,polecam ...

Cały przepis: Wołowa pręga duszona

Zupa za świeżych grzybów i jarzyn - komentarze

Zupy grzybowe można gotować z jednego lub kilku gatunków grzybów, takich jak kurki, maślaki, podgrzybki, koźlaki, borowiki, gąski i opieńki....

Cały przepis: Zupa za świeżych grzybów i jarzyn

Wiejska zupa jarzynowa - komentarze

Do zupy obok warzyw wymienionych powyżej można dodać brukselkę, kalarepkę, kalafior podzielony na...

Cały przepis: Wiejska zupa jarzynowa

Zupa jarzynowa-julienne - komentarze

Na talerzach rozłożyć naleśniki pokrojone w „makaron”, nalać zupę i podawać...

Cały przepis: Zupa jarzynowa-julienne

Wywar z jarzyn - komentarze

Gotować pod przykryciem 2 godziny. Wywar odcedzić odciskając warzywa....

Cały przepis: Wywar z jarzyn

Wywar z kości,mięsa i warzyw - komentarze

Tak samo można przyrządzić wywar z innych gatunków mięsa: wołowiny, dziczyzny, drobiu...

Cały przepis: Wywar z kości,mięsa i warzyw

Kremik-kluski royal - komentarze

Do masy można dodać 1 łyżkę przecieru pomidorowego – kluski będą czerwone ...

Cały przepis: Kremik-kluski royal