Kapusta kwaszona po wiedeńsku - komentarze
Podawać do mięs....
Cały przepis: Kapusta kwaszona po wiedeńsku
Staż w Gotujmy: 6372 dni
Miasto: -
Podawać do mięs....
Cały przepis: Kapusta kwaszona po wiedeńsku
Szczególnie pyszna w zestawieniu z wieprzowiną...
Cały przepis: Kapusta kiszona a la Bahus
Prawdziwym klejnotem wśród włoskich słodkości jest panna cotta – delikatny, waniliowy deser o konsystencji przypominającej flan......
Cały przepis: Włoski deser waniliowy
To proste, choć bardzo wyrafinowane danie swój delikatny i wyrazisty zarazem smak zawdzięcza parmezanowi, cebuli, dużej ilości wina... ...
Cały przepis: Risotto z parmezanem
W Słowacji "jarzynkę" tę podaje się jako dodatek do knedli.
...
Cały przepis: Kalarepa na sposób słowacki
Serwowany jako digestife....
Cały przepis: Long drink Cherry Berry
sok wiśniowy można zastąpić także grapefruitowym...
Cały przepis: Koktajl Frise de Luxe
pyszności, polecam, gdyż są przepyszne...
Cały przepis: Gołąbki z mięsem mielonym i pieczarkami
bardzo pyszne Pieczarki w śmietanie...
Cały przepis: Pieczarki w śmietanie
Rosół z kaczki na koniec posypujemy zieloną pietruszką. Życzę smacznego!...
Cały przepis: Rosół z kaczki