Burgundzkie ciasto ptysiowe - komentarze

Burgundzkie ciasto ptysiowe wstawić do gorącego piekarnika, po 20 min zmniejszyć ogień i piec jeszcze 25 min....

Cały przepis: Burgundzkie ciasto ptysiowe

Zapiekanka z porów - komentarze

Zapiekankę z porów podawać na gorąco, pokropioną sokiem z cytryny....

Cały przepis: Zapiekanka z porów

Kremik ananasowy - komentarze

Kremik ananasowy podajemy w pucharkach....

Cały przepis: Kremik ananasowy

Befsztyk po portugalsku - komentarze

Podawać befsztyk po portugalsku polany sosem...

Cały przepis: Befsztyk po portugalsku

Fondue au fromage - komentarze

Do przyrządzania tej potrawy, która stanowi pewnego rodzaju zabawę towarzyską, używa się w Szwajcarii specjalnego naczynia oraz widelców....

Cały przepis: Fondue au fromage

Kruchy placek - komentarze

Kruchy placek krajać po zupełnym ostudzeniu...

Cały przepis: Kruchy placek

Gorąca czekolada - komentarze

Gorącą czekoladę doprawić wanilią, ozdobić bitą śmietaną....

Cały przepis: Gorąca czekolada

Rzodkiewki w zaprawie - komentarze

smaczne rzodkiewki w zaprawie octowej...

Cały przepis: Rzodkiewki w zaprawie

Naleśniki a la Gundel - komentarze

Naleśniki a la Gundel podawać polane sosem czekoladowym....

Cały przepis: Naleśniki a la Gundel