Cordon bleu - komentarze

Każdy sznycel naciąć tak aby powstała kieszeń, posolić i posypać pieprzem z...

Cały przepis: Cordon bleu

Chrzanowe polędwiczki - komentarze

Polędwicźki umyć. Warzywa obrać i ugotować z liściem laurowym, ziele angielskim i...

Cały przepis: Chrzanowe polędwiczki

Masa orzechowa - komentarze

Utrzeć masło z cukrem do białości. Dodawać po jednym żółtku, stale...

Cały przepis: Masa orzechowa

Kalafior po włosku - komentarze

Kalafior umyć, podgotować w lekko zakwaszonej wodzie, podzielić na różyczki,...

Cały przepis: Kalafior po włosku

Coctail Brunatny niedźwiedź - komentarze

Włożyć lód i owoce do wysokiej szklanki, dodać koniak i cukier. Dopełnić...

Cały przepis: Coctail Brunatny niedźwiedź

Ryżowe babeczki - komentarze

Ryż opłukać. Zagotować cztery i pół szklanki wody, posolić. Wrzucić ryż,...

Cały przepis: Ryżowe babeczki

Nadziewany ogórek (Wietnam) - komentarze

Grzyby moczyć 30 minut w gorącej wodzie, osączyć, usunąć ogonki, posiekać....

Cały przepis: Nadziewany ogórek (Wietnam)

Zapiekanka "Victoria" - komentarze

Mięso i wątrobę umyć, osuszyć, wraz z natką przekręcić przez maszynkę, posolić,...

Cały przepis: Zapiekanka "Victoria"

Ziemniaki po nelsońsku - komentarze

Ziemniaki umyć, obrać, pokrajać na cieniutkie plasterki. Włożyć do wrzącej lekko...

Cały przepis: Ziemniaki po nelsońsku