Cordon bleu - komentarze
- Forum: Cordon bleu - komentarze
Każdy sznycel naciąć tak aby powstała kieszeń, posolić i posypać pieprzem z...
Cały przepis: Cordon bleu
Staż w Gotujmy: 6361 dni
Miasto: -
Każdy sznycel naciąć tak aby powstała kieszeń, posolić i posypać pieprzem z...
Cały przepis: Cordon bleu
Polędwicźki umyć. Warzywa obrać i ugotować z liściem laurowym, ziele angielskim i...
Cały przepis: Chrzanowe polędwiczki
W dużym garnku wymieszać rosół z 1 łyżką sosu rybnego, cukrem i solą....
Cały przepis: Zupa szparagowa z mięsem kraba - mang tay nau cua
Utrzeć masło z cukrem do białości. Dodawać po jednym żółtku, stale...
Cały przepis: Masa orzechowa
Kalafior umyć, podgotować w lekko zakwaszonej wodzie, podzielić na różyczki,...
Cały przepis: Kalafior po włosku
Włożyć lód i owoce do wysokiej szklanki, dodać koniak i cukier. Dopełnić...
Cały przepis: Coctail Brunatny niedźwiedź
Ryż opłukać. Zagotować cztery i pół szklanki wody, posolić. Wrzucić ryż,...
Cały przepis: Ryżowe babeczki
Grzyby moczyć 30 minut w gorącej wodzie, osączyć, usunąć ogonki, posiekać....
Cały przepis: Nadziewany ogórek (Wietnam)
Mięso i wątrobę umyć, osuszyć, wraz z natką przekręcić przez maszynkę, posolić,...
Cały przepis: Zapiekanka "Victoria"
Ziemniaki umyć, obrać, pokrajać na cieniutkie plasterki. Włożyć do wrzącej lekko...
Cały przepis: Ziemniaki po nelsońsku