Minestrone mediolańska - komentarze
Fasolę namoczyć na noc. Cebule i czosnek pokrajać i przesmażyć na oleju. Gdy zacznie...
Cały przepis: Minestrone mediolańska
Staż w Gotujmy: 6360 dni
Miasto: -
Fasolę namoczyć na noc. Cebule i czosnek pokrajać i przesmażyć na oleju. Gdy zacznie...
Cały przepis: Minestrone mediolańska
Tuńczyka odsączyć i rozgnieść widelcem. Rzodkiewki umyć, osuszyć i pokroić na...
Cały przepis: Rzodkiewki z tuńczykiem
Kapustę oczyścić z zewnętrznych liści, wyciąć głąb, poszatkować. W rondlu...
Cały przepis: Kapusta z koperkiem
Kakao zalać 3 łyżkami zimnego mleka, wsypać cukier i dokładnie rozmieszać....
Cały przepis: Zupa kakaowa z ryżem
Obrane ogórki pokroić wzdłuż w pasy, a następnie w cienkie słupki. Czosnek...
Cały przepis: Chłodnik z kefiru
Owoce umyć, zalać ostudzoną przegotowaną wodą, pozostawić na kilka godzin, a potem...
Cały przepis: Kompot z suszonych owoców I
Czachobili z wołowiny: Umyte mięso pokrajać w kostkę, oprószyć tymiankiem i wrzucić do rondla na......
Cały przepis: Czachobili z wołowiny 2 (Gruzja)
Mleko z mąką ubić trzepaczką. Dodać jajko, olej i sól, wymieszać i odstawić na...
Cały przepis: Sola w winie (Chiny)
Mięso oczyścić z żyłek i błon, dobrze związać mocną, lnianą nicią (jak baleron),...
Cały przepis: Pieczeń cielęca 1
Ugotować ryż na sypko z dodatkiem 2 szkl wody. Rondel lub naczynie do zapiekania...
Cały przepis: Zapiekanka z pomidorów, ryżu i ryby wędzonej