Minestrone mediolańska - komentarze

Fasolę namoczyć na noc. Cebule i czosnek pokrajać i przesmażyć na oleju. Gdy zacznie...

Cały przepis: Minestrone mediolańska

Rzodkiewki z tuńczykiem - komentarze

Tuńczyka odsączyć i rozgnieść widelcem. Rzodkiewki umyć, osuszyć i pokroić na...

Cały przepis: Rzodkiewki z tuńczykiem

Kapusta z koperkiem - komentarze

Kapustę oczyścić z zewnętrznych liści, wyciąć głąb, poszatkować. W rondlu...

Cały przepis: Kapusta z koperkiem

Zupa kakaowa z ryżem - komentarze

Kakao zalać 3 łyżkami zimnego mleka, wsypać cukier i dokładnie rozmieszać....

Cały przepis: Zupa kakaowa z ryżem

Chłodnik z kefiru - komentarze

Obrane ogórki pokroić wzdłuż w pasy, a następnie w cienkie słupki. Czosnek...

Cały przepis: Chłodnik z kefiru

Kompot z suszonych owoców I - komentarze

Owoce umyć, zalać ostudzoną przegotowaną wodą, pozostawić na kilka godzin, a potem...

Cały przepis: Kompot z suszonych owoców I

Czachobili z wołowiny 2 (Gruzja) - komentarze

Czachobili z wołowiny: Umyte mięso pokrajać w kostkę, oprószyć tymiankiem i wrzucić do rondla na......

Cały przepis: Czachobili z wołowiny 2 (Gruzja)

Sola w winie (Chiny) - komentarze

Mleko z mąką ubić trzepaczką. Dodać jajko, olej i sól, wymieszać i odstawić na...

Cały przepis: Sola w winie (Chiny)

Pieczeń cielęca 1 - komentarze

Mięso oczyścić z żyłek i błon, dobrze związać mocną, lnianą nicią (jak baleron),...

Cały przepis: Pieczeń cielęca 1