Gulasz po szanghajsku (Chiny) - komentarze
Miąso umyć, osuszyć, pokroić na dość duże kawałki. Ząbek czosnku drobi niutko...
Cały przepis: Gulasz po szanghajsku (Chiny)
Staż w Gotujmy: 6100 dni
Miasto: -
Miąso umyć, osuszyć, pokroić na dość duże kawałki. Ząbek czosnku drobi niutko...
Cały przepis: Gulasz po szanghajsku (Chiny)
Brukselkę oczyścić, opłukać, zalać wrzącą osoloną wodą z dodatkiem cukru i...
Cały przepis: Brukselka w cieście
Podsmażyć won tony w głębokim oleju. Gdy się ładnie przyrumienia, ostrożnie wyjąć...
Cały przepis: Deser Pagoda
Pory oczyścić, odciąć górne odcinki zielonych liści oraz korzonki,...
Cały przepis: Surówka z porów po dalmatyńsku
puszka brzoskwiń...
Cały przepis: Kaczka z brzoskwiniami
Flądrę oczyścić, umyć, posolić i odstawić na 10 minut. Następnie obtoczyć w mące i...
Cały przepis: Flądra w różowym sosie
Soczewicę, przebrać, wypłukać i namoczyć na noc. Następnego dnia włożyć cebulę i...
Cały przepis: Curry z soczewicy i jaj
Dynię obrać ze skóry i oddzielić miąższ. Zagotować 2 l wody, posolić,...
Cały przepis: Dynia z kluskami ziemniaczanymi i mlekiem
Mięso umyć i osuszyć. Keczup połączyć z miodem i natką, przyprawić słodką...
Cały przepis: Pikantna karkówka
Wymieszać ocet z cukrem i polać pokrojoną cebulę. Odstawić na godzinę co jakiś czas...
Cały przepis: Makaron ryżowy ze szparagami i orzeszkami