Gulasz po szanghajsku (Chiny) - komentarze

Miąso umyć, osuszyć, pokroić na dość duże kawałki. Ząbek czosnku drobi niutko...

Cały przepis: Gulasz po szanghajsku (Chiny)

Brukselka w cieście - komentarze

Brukselkę oczyścić, opłukać, zalać wrzącą osoloną wodą z dodatkiem cukru i...

Cały przepis: Brukselka w cieście

Deser Pagoda - komentarze

Podsmażyć won tony w głębokim oleju. Gdy się ładnie przyrumienia, ostrożnie wyjąć...

Cały przepis: Deser Pagoda

Surówka z porów po dalmatyńsku - komentarze

Pory oczyścić, odciąć górne odcinki zielonych liści oraz korzonki,...

Cały przepis: Surówka z porów po dalmatyńsku

Flądra w różowym sosie - komentarze

Flądrę oczyścić, umyć, posolić i odstawić na 10 minut. Następnie obtoczyć w mące i...

Cały przepis: Flądra w różowym sosie

Curry z soczewicy i jaj - komentarze

Soczewicę, przebrać, wypłukać i namoczyć na noc. Następnego dnia włożyć cebulę i...

Cały przepis: Curry z soczewicy i jaj

Dynia z kluskami ziemniaczanymi i mlekiem - komentarze

Dynię obrać ze skóry i oddzielić miąższ. Zagotować 2 l wody, posolić,...

Cały przepis: Dynia z kluskami ziemniaczanymi i mlekiem

Pikantna karkówka - komentarze

Mięso umyć i osuszyć. Keczup połączyć z miodem i natką, przyprawić słodką...

Cały przepis: Pikantna karkówka

Makaron ryżowy ze szparagami i orzeszkami - komentarze

Wymieszać ocet z cukrem i polać pokrojoną cebulę. Odstawić na godzinę co jakiś czas...

Cały przepis: Makaron ryżowy ze szparagami i orzeszkami