Orientalny przysmak z indyka - komentarze

Mięso umyć i oddzielić od kości, natrzeć curry, pieprzem i odrobiną soli (potrawa...

Cały przepis: Orientalny przysmak z indyka

Bigos z papryki - komentarze

Boczek pokroić w cienkie słupki i podsmażyć an rozgrzanym tłuszczu. Dodać drobno...

Cały przepis: Bigos z papryki

Udziec wieprzowy marynowany - komentarze

Udziec wieprzowy marynowany : Zdjąć skórę z uda wieprzowego, natrzec solą i moczyć tydzień w occie...

Cały przepis: Udziec wieprzowy marynowany

Fasolka w słodkim sosie - komentarze

Cebulę obrać i posiekać. Ze śliwek usunąć pestki, podzielić je na kawałki i razem z...

Cały przepis: Fasolka w słodkim sosie

Jaja faszerowane tuńczykiem - komentarze

Jaja ugotować na twardo (10 min) i przełożyć do zi­mnej wody. Gdy ostygną, obrać ze...

Cały przepis: Jaja faszerowane tuńczykiem

Panga z cebulą - komentarze

Rybę rozmrażamy - trzeba osączyć ją z nadmiaru wody ręcznikiem papierowym. Rybę...

Cały przepis: Panga z cebulą

Gulasz podhalański - komentarze

Cebulę obrać, opłukać razemz  mięsem, pokrajać w kostkę, zrumienić, zalać...

Cały przepis: Gulasz podhalański

Wątróbka w warzywach - komentarze

Cebulę pokroić w talarki i obsmażyć na małej ilości oleju na złoto. Dodać mrożone...

Cały przepis: Wątróbka w warzywach

Królik ze śliwkami - komentarze

Rozkruszony listek laurowy wymieszać z rozmarynem, tymiankiem, łyżeczką soli i kilkoma szczyptami pieprzu....

Cały przepis: Królik ze śliwkami

Krupnik na wątróbkach z drobiu - komentarze

Kaszę przebrać, wypłukać na sitku, zalać zimną wodą (1 szklanka), gotować na małym...

Cały przepis: Krupnik na wątróbkach z drobiu