Drób i puree warzywne z tymiankiem - komentarze
Dziś zrobiłam puree z warzyw ugotowanych w zupie doprawionych tymiankiem i podałam z obsmażonym ugotowanym indykiem z zupy....
Cały przepis: Drób i puree warzywne z tymiankiem
Staż w Gotujmy: 6091 dni
Miasto: -
Dziś zrobiłam puree z warzyw ugotowanych w zupie doprawionych tymiankiem i podałam z obsmażonym ugotowanym indykiem z zupy....
Cały przepis: Drób i puree warzywne z tymiankiem
Fajny sposób na urozmaicenie tradycyjnego dania....
Cały przepis: Kartoflak z cukinią i papryką
Zdrowe placuszki z kaszy gryczanej...
Cały przepis: Placki gryczano-marchewkowe
Bakłażan z pędami bambusa podany z ryżem ...
Cały przepis: Bakłażan z pędami bamusa podany z ryżem
Letnie łazanki z marchewką...
Cały przepis: Kolorowe łazanki
Krewetki duszone w winie polecam do sałatki podane z malinowym sosem :-)...
Cały przepis: Grillowana gruszka z krewetkami z sosem
Surówka pekinka z sosem musztardowym ...
Cały przepis: Surówka pekinka z sosem musztardowym
Drobna sałatka śledziowa na kolację i imprezę...
Cały przepis: Sałatak śledziowo-ogórkowa z sosem
Piankowy wiśniowiec na śmietanie 30 %...
Cały przepis: Piankowy wiśniowiec.
Brancin – okoń morski, popularna w Adriatyku ryba z gatunku tych lepszych – bijlela riba.
Smaczny, mięsisty, niemający wiele ości....
Cały przepis: Okoń morski z sałatką ziemniaczaną