Wielkanocny tort wiedeński - komentarze

Przygotowanie tego tortu jest dosyć trudne. Ja używam do niego budyniu i cukru waniliowego z Winiary....

Cały przepis: Wielkanocny tort wiedeński

Bounty - komentarze

Prawdziwy smak raju kokosowego...

Cały przepis: Bounty

Swojski ser z mikrofalówki - komentarze

Domowy ser, który robiły nasze babcie (tylko bez używania mikrofalówki) ...

Cały przepis: Swojski ser z mikrofalówki

Sos pomidorowy do pizzy i nie tylko - komentarze

Sos, który zawsze mam w lodówce. Używam go do wielu potraw, jest niezastąpiony do pizzy......

Cały przepis: Sos pomidorowy do pizzy i nie tylko

Naleśniki z karmelem pomarańczowym - komentarze

Delikatne, cienkie naleśniki polane obłędnie pomarańczowym , słodkim karmelem. Poezja!...

Cały przepis: Naleśniki z karmelem pomarańczowym

Sernik wiedeński - komentarze

Ja do tego sernika używam budyniu Winiary, własnej roboty bułkę tartą i masło Kasię ...

Cały przepis: Sernik wiedeński

Placek Rande-Wu - komentarze

\Ważne jest by blaszka była posypana bułka tartą.Pamiętać o jedne ciasto było białe drugie brązowe z dodatkiem kakao.Pamiętając o upieczeniu...

Cały przepis: Placek Rande-Wu

Kolorowa pizza domowa z kielbasą - komentarze

Domowa kolorowa pizza z kiełbasą na cieście drożdżowym...

Cały przepis: Kolorowa pizza domowa z kielbasą

Pszenny chleb na drożdżach z oregano - komentarze

Chlebek z maki pszennej bez zakwasu z dodatkiem drożdży i oregano...

Cały przepis: Pszenny chleb na drożdżach z oregano