Odp: „Jak dziś pachnie FAIRY?” – nowy konkurs!!!
https://gotujmy.pl/lody-mietowe-w-babeczkach-czekoladowych,przepisy,80668.html
zapach FAIRY drzewo herbaciane i mięta
Staż w Gotujmy: 4641 dni
Miasto: -
https://gotujmy.pl/lody-mietowe-w-babeczkach-czekoladowych,przepisy,80668.html
zapach FAIRY drzewo herbaciane i mięta
https://gotujmy.pl/przyjemny-zapach-deski-do-krojenia,artykuly,11072.html
zapach na dziś to FAIRY lemon cytryna
https://gotujmy.pl/herbata-ziolowa,przepisy,95913.html
zapach to rumianek
smakosz 1988 napisał(a): i jeszcze jedno- jestem tutaj i założyłam wątek odnośnie skarg jak i upokarzania mnie na tej stronie.Sorki ale nie zamierzam dać się szykanować i wywlekać osobistych spraw.Niedługo może będę się musiała tłumaczyć jaki kolor talerza podaję a jaki powinnam.Nic Wam do tego.Może wg Was łamię prawo ale za nagminne zniesławienie też są paragrafy.Nie będę więcej się wypowiadać bo szkoda mi nerwów sobie psuć.Ostrzegam tylko że jeśli jeszcze raz znajdę komentarz że zdjęcia nie są moje a są i jestem w stanie to udowodnić to zgłoszę to jako mobbing
Zdjęcia może i są twoje (ja bynajmniej tego nie zakwestionowałam - chyba nie rozumiesz tego co się do ciebie pisze, a potem się niepotrzebnie obrażasz), tyle że dodawanie dwóch różnych składników do tego samego zdjęcia np. na gotujmy.pl "makaronowe szaleństwo", a na doradcasmaku.pl "sałatkowy miks kulinarny" to kompletna bzdura. W jednym makaron, w drugim ryż, a zdjęcie to samo. Czy naprawdę nie zdajesz sobie z tego sprawy?
Nie mogę zająć się sobą widząc taaaaaaaakie durne przepisy
cd. rewelacji smakosza1988 To samo zdjęcie, na doradcasmaku.pl tylko 3 składniki - i z tego ma wyjść ciasto?
https://gotujmy.pl/ciasto-orzechowe-4,przepisy,145564.html:
* 3/4 szklanki maki pszennej
* 1/4 szklanki orzechów zmielonych - włoskich
* 6 jaj
* 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia
* 1 łyżka gorącej wody
* szczypta soli
* 3/4 szklanki cukru
* 2 szklanki zmielonych orzechów
* 1 szklanka cukru pudru
* 400 gram masła
* 1 i 1/2 szklanki mleka
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/216288/ciasto-orzechowe.html:
Powinnaś dostać za to Oscara - ciasto tylko z 3 składników!
* 6 sztuk jaja surowe,
* 1 szklanka mąka pszenna,
* 1 łyżeczka proszek do pieczenia
i dalej:
https://gotujmy.pl/weselny-tort-budyniowy-,przepisy,145544.html
* 6 jajek
* 1 i 1/3 szklanki cukru (może być drobny)
* 2 szklanki mąki pszennej
* 2 łyżeczki proszku do pieczenia
* 1 i 1/2 szklanki mleka
* 3/4 szklanki cukru kryształu
* 1 budyń śmietankowy (może być z cukrem)
* 1 łyżka mąki pszennej
* 1 łyżka mąki ziemniaczanej
* 25 dag masła śmietankowego
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/216209/weselny-tort-budyniowy.html
* 6 sztuk jaja surowe,
* 1 szklanka mąka pszenna,
* 3/4 szklanki cukier drobny,
* 2 sztuki budyń śmietankowy
Jak nic sama tego nie robisz, tylko pstrykasz zdjęcia gdzie się tylko da, a potem wstawiasz takie bzdury dla punktów! Kobieto ogarnij się
DOŚĆ to chyba mają....ale ciebie Smakosz1988 wszyscy uczciwi użytkownicy portalu. To przechodzi już wszelkie granice przyzwoitości. Jak można wstawiać to samo zdjęcie do potrawy o zupełnie różnych składnikach?
Na www.gotujmy.pl składniki takie:
* Makaron rurki
* sól do posolenia wody na makaron
* wędlina ok. 3 plasterki
* ser żółty ok. 4 plasterki
* tłuszcz 3 łyżki
* pieprz szczypta
Na www.doradcasmaku.pl takie:
* 1 opakowanie tuńczyk kawałki w oleju,
* 1 opakowanie ryż ugotowany,
* 6 łyżek kukurydza,
* 3 sztuki ogórki kiszone,
* 4 sztuki jajka gotowane na twardo,
* 1 szklanki ser żółty (gouda)
W pierwszym makaron, w drugim ryż. A zdjęcie identyczne! Może jeszcze to samo zdjęcie zrobisz w wersji z kaszą itp?
jagienka z "Kolekcji dobrej kuchni":
https://gotujmy.pl/marynaty-z-bialego-i-czerwonego-wina,artykuly,9030.html
https://gotujmy.pl/rozmaryn-lekarski,artykuly,11159.html
a ten https://gotujmy.pl/rolada-z-brzoskwiniami-i-bita-smietana,przepisy,102376.html
z: http://www.wielkiezarcie.com/recipe26865.html
barbarella napisał(a): zbysiowa napisał(a): barbarella napisał(a): jagienka przepisuje chyba same książki, gazety itp.
Znalazłam jej porady przepisane z "Kolekcji dobrej kuchni" (takie wydanie, które ukazywało się kiedyś co dwa tygodnie wraz z segregatorami)
https://gotujmy.pl/rzezucha---samo-zdrowie,artykuly,11156.html
https://gotujmy.pl/hizop-lekarski--roslina-przyprawowa,artykuly,11157.html
https://gotujmy.pl/ogorecznik-lekarski,artykuly,11158.html
https://gotujmy.pl/ogorecznik-lekarski,artykuly,11158.html
https://gotujmy.pl/przygotowanie-ciasta-francuskiego,artykuly,9391.html
https://gotujmy.pl/ciasto-bezowe---przygotowanie,artykuly,9433.html
Odczytaj proszę P.W.
Nie mogę zeskanować, ale zrobiłam zdjęcia tych artykułów, tyle że mam kiepską jakość kamery internetowej
cd.
zbysiowa napisał(a): barbarella napisał(a): jagienka przepisuje chyba same książki, gazety itp.
Znalazłam jej porady przepisane z "Kolekcji dobrej kuchni" (takie wydanie, które ukazywało się kiedyś co dwa tygodnie wraz z segregatorami)
https://gotujmy.pl/rzezucha---samo-zdrowie,artykuly,11156.html
https://gotujmy.pl/hizop-lekarski--roslina-przyprawowa,artykuly,11157.html
https://gotujmy.pl/ogorecznik-lekarski,artykuly,11158.html
https://gotujmy.pl/ogorecznik-lekarski,artykuly,11158.html
https://gotujmy.pl/przygotowanie-ciasta-francuskiego,artykuly,9391.html
https://gotujmy.pl/ciasto-bezowe---przygotowanie,artykuly,9433.html
Odczytaj proszę P.W.
Nie mogę zeskanować, ale zrobiłam zdjęcia tych artykułów, tyle że mam kiepską jakość kamery internetowej