Blog: http://mojkulinarnypamietnik.blogspot.com/
Odp: Odp: Chwalimy się;
- Forum: Chwalimy się;
Buniu do mnie tez dzisiaj dotarła jest mega duża.. takiej patelni jeszcze nie miałam
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
http://www.shutterstock.com/pic-14728108/stock-photo-plate-of-raspberry-macaroons.html
i
https://gotujmy.pl/jak-smazyc-paczki-i-faworki,artykuly,9278.html
Odp: Odp: Kilka uwag o tym jak pisać przepisy by były zgodne z n
Smakoszu kolejna twoja odpowiedz świadczy o tym ze nie masz pojecia o co chodzi na tym portalu... skoro gotujsz codziennie i pewnie nie tylko ziemniaki z burakami, bo widze ze wstawiasz takie wspaniałe przepisy jak sandacz czy carpaccio z poledwicy (mnie np nie stac na taką poledwice wiec nigdy nie robiłam i nie wstawiałam takiego przepisu) wiec czemu nie dajesz fotek tych potraw? i kto cie zmusza do wyrzucania jedzenia psu? my na codzien gotujemy i to co znajdzie sie na talerzach jest pstrykane i wstawiane.. nie wklepujemy przepisów na sandacze, carpaccio, pasztety z kaczki, 20 tortów w tym niezwykle trudnych... ale to jest uczciwosc moja droga a nie skrót po bon do IKEI.
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Do sprawdzenia Smakosz1988:
https://gotujmy.pl/sandacz-w-winie,przepisy,126880.html
i
http://www.doradcasmaku.pl/przepis/17927/sandacz-w-winie.html
Do Smakosza 1988
Smakoszu, twoj nick jest niestety przeciwienstwem tego co tu prezentujesz. co do zdjęc ja tez zaczynałam od zdjec komórką ale strałm sie zeby bylo na nich widac wyraznie, poza tym widze ze czesc zdjec potrafisz zrobic na tyle przyzwoitych ze widac co na talerzu jest (chociazby ten urodzinowy tort), wiec jak juz weszłas tutaj i chcesz sie bawic w powazne gotowanie to zaakceptuj zasady i przykładaj sie na tyle zeby innych twoje zdjecia i dania nie odstraszały. zastanów sie czy chcialabys czytac gazete lub ksiazke kucharska z tak zrobionymi zdjeciami? jakosc przepisow mowi o tobie, to znaczy ze skoro nie dbasz o to co przedstawiasz, robisz to byle jak w biegu, nie poczekasz az zdjecie ktore pstrykniesz nawet jesli to bedzie 125 bedzie w koncu ostre i wyrazne, ze talerz nei bedzie ciepnięty miedzy gazety a klawiature, to znaczy ze w zyciu tez tak postepujesz, jestes byle jaka? nie męcz innych taka bylejakoscia. odwrotnie robisz sobie w ten sposob wrogów na tym portalu a twoje przepisy nikogo nie interesuja poza tym jak ci wytaknac bład. chyba ze twoim celem jest tylko przepisywanie ksiazek zeby zdobyc nagrode. i przestan byc chamska i ordynarna w komentarzach i prywatnych wiadomosciach bo nie tedy droga a skoro ktos ci wytyka błedy to nalezy sie na nich uczyc, zmienic to i owo a nie starac sie złosliwie pyskowaczasami trzeba umiec sie przyznac do błedu , uczenie na nich wcale nie boli bo na tym polega dorosłosc Smakoszu. a ten portal to dla wielu z nas nie zabawa w piaskownicy (jak dla ciebie) tylko czesc naszego zycia i wiekszosci z nas zalezy na jakosci tego co tu sie dzieje. I nie wytykaj ludziom wieku bo to niegrzecznie. ale widac ty nie bardzo wiesz co to kindersztuba...
i widać nie ja jedyna ma takie zdanie...
Odp: Kilka uwag o tym jak pisać przepisy by były zgodne z nowymi zas
ok rozumie ale to sie ma nijak do tego jakie zasady wprowadzono jakis czas temu jak ostre było podejscie do dobrej jakosci przepisow i zdjec. wiec troche trudno mi zrozumieć ze tolerujecie takie badziewie.. a to ze przepisuje książki to widac gołym okiem... co do farszu w pierozkach to widze ze został w koncu uzupełniony.. ale ze łamie regulamin i plagiatuje sama siebie to nie widze usprawiedliwienia.
Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Smakosz1988
https://gotujmy.pl/blyskawiczny-obiad-smakoszka,przepisy,126803.html
i
https://gotujmy.pl/dietetyczny-obiadek-smakoszka--d,przepisy,125838.html
Odp: Kilka uwag o tym jak pisać przepisy by były zgodne z nowymi zas
a ja mam pytanie do jakosci przepisów i zdjęć o ktorych tu ciągle jest mowa i o ktore jakis czas temu byla tu awantura i zmiana regulaminu. czy takie zdjecie powinno wogóle zostac zakwalifikowane? bo wg mnie nie spełnia zasad regulaminu, niewyrazne, rozmazane, jakosc pozostawia wiele do zyczenia, nie sposob rozpoznac co wogóle na tym zdjeciu jest. o jakosci samego przepisu nie bede dyskutowac (napisłam to w komentarzu) bo jak dla mnie jest to gotowa mrozonka warzywna wrzucona na patelnie i posypana vegeta, tak wiec przepis niczego nowego nie wnosi. https://gotujmy.pl/duszony-bukiet-warzywny-dla-lasuchow,przepisy,126802k1.html#ac
a w tym przepisie brak wole informacji o farszu, w składnikach jest w opisie brak; https://gotujmy.pl/domowe-pierozki-wg-smakosza-z-barszczyki,przepisy,126800.html
reszty przepisow smakosza komentowac nie bede bo brak mi slow.. dziewczyna nudzi sie wyrane przepisujac ksiązki.
Odp: Chwalimy się;
- Forum: Chwalimy się;
a ja udziałem w finale na najlepsza zupe pomidorowa pudliszek z bloga, co prawda nie wygralam ale zabawa była super.
Odp: Odp: Tutaj zgłaszamy łamanie regulaminu serwisu
Tolaa!
https://gotujmy.pl/chleb-zytni-klasyczny,przepisy,126363.html
i
http://www.fogiel.pl/?dzial=Asortyment&subdzial=Chleb%20%BFytni