gotowanie to pasja! moja najwieksza.
kuchnia włoska i grecka sprawiaja, ze czerpie przyjemnosc z krojenia, marynowania i roztapiania!
Odp: Co dzisiaj na drugie śniadanie??
dość kaloryczne, ale uwielbiam! ser camembert panierowany w toście, ze świezym pomidorem i bazylią.
Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
może niezbyt wyszukany obiad, ale naprawde byl pyszny kurczak w curry, ziemniaczki (wiem, ze sporo, ale niestety - uwielbiam ziemniaki) i genialna salatka z salaty lodowej, fety, czarnych oliwek i sosu jogurtowo-czosnkowego.
Odp: co na kolację ?
- Forum: co na kolację ?
dzisiaj prosta kolacja: trochę piersi z kury, szpinak mrożony, ser pleśniowy i ciasto francuskie banalnie, kalorycznie i pysznie!
Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
kaczuche zawsze mama robi na świateczny obiad, wiec juz sie nie moge doczekac!
Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
zmylily mnie rolady z wolowiny, smarowane musztarda i z dodatkiem ogórka, typowe slaskie ( tyle ze jest w nich jeszcze cebula i boczek). kluski szare takze zahaczaja
Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
u mnie "mocna" pomidorowa z klopsikami drobiowymi i makaronem nalesnikowym
Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
thegrooba! smaki dziecinstwa , o których piszesz, przypominaja mi także moje. jestes ze śląska?
Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
sałatka ziemniaczana z koperkiem, czosnkiem, czerwona cebulką i ogórkiem plus kotleciki z piersi panierowane w mące z papryka
Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
sałatka ziemniaczana z koperkiem, czosnkiem, czerwona cebulką i ogórkiem plus kotleciki z piersi panierowane w mące z papryka
Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
Długo nie czytało mi aparatu, więc wrzucę kilka zaleglych obiadków dzisiaj w zasadzie mam penne z sosem pomidorowo-śmietanowym i serem pleśniowym, ale na zdjęciu go jeszcze nie ma, więc dodam za jakiś czas, a niżej cannelloni z farszem mojego autorstwa , który jest fantastyczny do nalesników, pierogów, wczoraj jadłam go z makaronem po prostu, genialne połączenie smaków!
- < Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- Następna >