Odp: Odp: skąd inspiracje dla Waszych Nicków ?
a mój nick co prawda prosty,bo od końcówki imienia
Staż w Gotujmy: 5937 dni
Miasto: Poznań
a mój nick co prawda prosty,bo od końcówki imienia
Borubar dzięki i Tobie
Milutko tutaj z Wami,przepisami się wymieniamy>ale i czasami żartujemy,co by tak wszystko nie brać na poważnieKlimat na 6+ i tak trzymać!Pozdrawiam cieplutko.
lubię,lubię hi hi
mój mąż zawsze mówi ,że jestem taka "krucha"kobitka a mam tyle krzepy i energii -teraz wiem co mu odpowiem,to od tego zielska,które też bardzo lubię
cremebrule napisał(a): a ja nie plucze kapusty... a koncentrat i tak dodaje
ja też dodaję koncenrat pomidorowy i to dużo,lubię "ciemny"bigosik
Creator napisał(a): a ja se pamietam swojski smalec ze świzo ubitego świniaka ze skwarkami i cebulką na świeżo pieczonym chlebku.. .Pyyycha
a do tego ogóreczek małosolny.....