Były już dwie odsłony gotujmy.pl. Według mnie druga była 100 razy lepsza od pierwszej. Portalem zajęły się (moim hobbystycznym zdaniem) osoby kompetentne, czujące i postrzegające oczekiwania zwykłych użytkowników, (a że po drodze ktoś tam na tym zarobił to nie ma dla nas większego znaczenia). Teraz mamy trzecią odsłonę. Co nam przyniesie? Zobaczymy i ocenimy już wkrótce.
Jeśli o mnie chodzi to dla obydwóch osłon poświęciłem naprawdę dużo czasu i serca. Myślę, że na trzeciej odsłonie gotujmy.pl też się nie zawiodę. Mam nadzieję, że nadal będą kontynuowane tutaj "kuchenne" obyczaje i nadal będzie się dążyć do zacieśniania więzi naszej kulinarnej braci. Tak nam dopomóż...itd.
...a tak na serio to laczy Was gotujmy.pl.,i mnie z Wami wszystkimi tez gotujmy.pl laczy,I mysle,ze jeszcze tysiace innych,tak wiec wszyscy jestesmy polaczeni (zeby nie napisac podejrzani) Tak wiec, laczmy sie ludzie
Tu serwis chwalimy :D
Obserwuj wątekOdp: Tu serwis chwalimy :D
petronella
p.s dziekuje za nagrody
Odp: Tu serwis chwalimy :D
Bahus
Jeśli o mnie chodzi to dla obydwóch osłon poświęciłem naprawdę dużo czasu i serca. Myślę, że na trzeciej odsłonie gotujmy.pl też się nie zawiodę. Mam nadzieję, że nadal będą kontynuowane tutaj "kuchenne" obyczaje i nadal będzie się dążyć do zacieśniania więzi naszej kulinarnej braci. Tak nam dopomóż...itd.
Netka
...a tak na serio to laczy Was gotujmy.pl.,i mnie z Wami wszystkimi tez gotujmy.pl laczy,I mysle,ze jeszcze tysiace innych,tak wiec wszyscy jestesmy polaczeni (zeby nie napisac podejrzani) Tak wiec, laczmy sie ludzie
Bahus
Bahus
Żartowałem...to było pytanie retoryczne....
Pyza
Odp: Odp: Tu serwis chwalimy :D
Pyza
w dzisiejszych przepisach zdjęcia mają już dodany znaczek "gotujmy"!
bardzo mi się podoba - ciekawe, czy jest możliwość oznakowania tak wcześniejszych?