Odp: Nowe pomysły
- Forum: Nowe pomysły
Żeby nie udowadniać kto jest autorem zdjęcia do przepisu proponuję go podpisać każdy ma swój nick , ułatwi to akceptację i może w końcu będzie mniej kłótni.
Staż w Gotujmy: 5796 dni
Miasto: -
Żeby nie udowadniać kto jest autorem zdjęcia do przepisu proponuję go podpisać każdy ma swój nick , ułatwi to akceptację i może w końcu będzie mniej kłótni.
Zdjęcie do przepisu czeka od wczoraj na akceptację pewnie dlatego że jest podpisane kto go zrobił ,a posty lepiej nie mówić.
Reklamy działają bez zarzutu
Zuzi pomogłaś Megk666 czy tylko zaliczyłaś 8 pkt
Tytuł przepisu jest przyzwoity ,ale niema nic wspólnego ze składem chyba że się mylę,może ktoś ma inne zdanie?
Trochę składniki wymieszały się z opisem, ale mam nadzieję że jest dobry.
ocet 10% i tak dużo i bez wody?
1.5 godz. to długo ,a w jakiej temperaturze?
Pytałeś mnie Kaziu''dlaczego tak sądzę''.Odczekałem 2dni by pojawiały się odpowiedzi na twoje pytanie .Zresztą DOBRY w odpowiedzi dotyczącej łamania regulaminu stwierdził że w grudniu przeprowadzili akcję ''czystki" i po niej był jakiś czas porządek , jak widać opłacało się . Ja proponuję raz w miesiącu w tedy by był cały czas porządek, jest to nie tylko w naszym interesie.
Cały czas was wspieram i w tej chwili całkowicie ciebie nie rozumiem