Odp: zdobienie potraw
- Forum: zdobienie potraw
jeżeli niema się nic dopowiedzenia , a chce się tylko zaliczyć 2 punkty to jest to żenada kamilo .
Staż w Gotujmy: 5796 dni
Miasto: -
jeżeli niema się nic dopowiedzenia , a chce się tylko zaliczyć 2 punkty to jest to żenada kamilo .
własnej roboty..
ogórki kiszone czy konserwowe?
powtórzę się ale to będzie 11 marca
dziś u mnie bagietka obsmażana z jajkiem ,pomidor z cebulką i śmietaną oczywiście herbatka z cytrynko.
nigdy nie robiłem drobiowych bo myślałem że są zbyt gorzkie , ale widocznie się myliłem.
Kultura jedzenia ,estetyka i higiena przy stole stają się normą , ale są i wyjątki obyczajowe,wiekowe,czasem możemy się dziwić gdy opucujemy przy jednym stole z lodźmy którzy swoją postawą odbierają apetyt .Brak wzorców nauczyło ich odruchów żenujących .Ale od tych kulturalnych w takich przypadkach wymaga się tolerancji i życzliwości ,by istota ludzka w takim przypadku była nadrzędną wartością .Starajmy uczyć się dobrych nawyków wzajemnie od siebie.
nie złe te Filemony
anullka7 ma rację i dziwię się na opieszałość ze strony moderatorów,chyba że moderatorzy utworzyli stronę by sprzedawać reklamy to by wyjaśniało brak zainteresowania regulaminem i wartością tej strony.
przepis jest stary jak kochane ziemniaki , intryguje mnie tylko w nazwie "jedna" i dlatego muszę sobie zrobić bo dawno nie jadłem.
zapewne są pyszne brakuję mi tylko do szczęścia kubek gorącego mleka.