Odp: Odp: Chwalimy się;
- Forum: Chwalimy się;
edytaha napisał(a): Chciałam się pochwalić, że dzisiaj awansowałam na Złotego Eksperta
Gratuluję
Staż w Gotujmy: 4989 dni
Miasto: -
edytaha napisał(a): Chciałam się pochwalić, że dzisiaj awansowałam na Złotego Eksperta
Gratuluję
kołczu napisał(a): Oj to ja się też pochwalę, bo dziś mam czym Na zaproszenie BBC Lifestyle miałem przyjemność wziąć udział w warsztatach z Rachel Khoo, która właśnie promuje swój nowy program, zawitała też do Polski, a dokładnie do studia kulinarnego Cook Up w Warszawie.
Rachel jest przesympatyczna, taka sama jak w swoich programach, otwarta i bardzo ciepła Robiliśmy cygara z ciasta filo z kozim serem i szwedzki tort kanapkowy - przepisy już niedługo na stronie, a tymczasem fota
Szczęściarz z Ciebie Chętnie bym ją poznała Ma fajny program. A cygara i tort musiały być pyszne.
oxytocin napisał(a): Jaka ryba wędzona jest najlepsza i przy okazji ma najmniej ości?
Zależy co kto lubi Ja lubię węgorza Flądra też jest świetna, bo wychodzi cały szkielet bez najmniejszego problemu. Moja starsza córka ją uwielbia, bo może ją jeść sama, bez pomocy.
U nas kakaowe babeczki z czekoladą
O tak Wcinała, aż miło
zbysiowa napisał(a): Hahhaaaaaaaaaaaa, księżniczka rogalikowa, cudna Maja
Ot i cała historyjka
A oto ta historia
U mnie były rogale. Przedstawiam Wam krótką historię jednej księżniczki z rogala
Edytka napisał(a): Już znalazłam, jednak gapa jestem
A możesz edytować przepis ponownie i wstawić zdjęcie zgodne z grawitacją? Nie mogę puścić zdjęcia przedstawiającego sos na talerzu, który jest do góry "nogami". Zdjęcie możesz odwrócić w pliku, w którym zapisałaś zdjęcie. Potem dodaj zdjęcie ponownie.