Zerknij proszę do tego przepisu https://gotujmy.pl/ciasto-kawowe-z-masa-budyniowa,przepisy-ciasta-z-kremem-przepis,244938.html W nim masz opisane jak taki biszkopt przygotować
Jak Ci się udało zrobić taką polewę na batonikach? Wyglądają jak ze sklepu. A ta dekoracja robi wrażenie. Z chęcią bym spróbowała takiego batonika. wyglądają czadowo. Dzieciaki byłby zachwycone.
Dobrze schłodzone batoniki zanurzałam w czekoladzie. Robiłam to stopniowo. Najpierw jedną stronę i odstawiałam do zastygnięcia. Potem kolejną i tak dalej Trochę trwała ta "zabawa" ale warto było, bo dzieciaki były zachwycone
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
Bardzo się cieszę, że deser Wam się podoba Przepis można znaleźć na Gotujmy Tu masz link do niego:
https://gotujmy.pl/deser-owocowy-na-bogato,przepisy-czeresnie-przepis,253017.html
O rzesz Ty. Jaki deser. Normalnie z chęcią bym taki zjadła. Wygląda genialnie i smakowicie. Takie połączenie smaków jak dla mnie jest wprost idealne. Daj znać jak będziesz znowu robiła to wpadnę na kawę
Dołączam się do opinii koleżanki Taki deser będzie idealny na wszelkie upały Z miłą chęcią bym go spróbowała Musze go zrobić Gdzie znajdę przepis?
O rzesz Ty. Jaki deser. Normalnie z chęcią bym taki zjadła. Wygląda genialnie i smakowicie. Takie połączenie smaków jak dla mnie jest wprost idealne. Daj znać jak będziesz znowu robiła to wpadnę na kawę
U nas, serniczek na zimno i odwrócone ciasto z jabłkami i gruszkami
Fajny ten sernik na zimno. A te biszkopty to są taki zwyczajne czy może inne ( pytam, bo coś jakby czekoladowe są od góry i nie wiem czy coś do nich dodano, czy może one takie były od zawsze ). Muszę kiedyś zrobić taki sernik na zimno. Wyglądają na nieskomplikowane czyli coś w sam raz dla mnie
A co lubicie do Kawusi??
Obserwuj wątekOdp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
ciasteczka
Odp: A co lubicie do Kawusi??
misia5
Odp: Odp: Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
ciasteczka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
misia5
Dobrze schłodzone batoniki zanurzałam w czekoladzie. Robiłam to stopniowo. Najpierw jedną stronę i odstawiałam do zastygnięcia. Potem kolejną i tak dalej Trochę trwała ta "zabawa" ale warto było, bo dzieciaki były zachwycone
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
misia5
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
misia5
https://gotujmy.pl/deser-owocowy-na-bogato,przepisy-czeresnie-przepis,253017.html
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
mocsłodkości
Dołączam się do opinii koleżanki Taki deser będzie idealny na wszelkie upały Z miłą chęcią bym go spróbowała Musze go zrobić Gdzie znajdę przepis?
Odp: Odp: Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
ciasteczka
Odp: Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
misia5
Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
skuter5
Fajny ten sernik na zimno. A te biszkopty to są taki zwyczajne czy może inne ( pytam, bo coś jakby czekoladowe są od góry i nie wiem czy coś do nich dodano, czy może one takie były od zawsze ). Muszę kiedyś zrobić taki sernik na zimno. Wyglądają na nieskomplikowane czyli coś w sam raz dla mnie