Odp: Odp: 18 czerwca Międzynarodowy dzień sushi
iwa643 napisał(a): Dziewczyny ale mnie podpuszczacie teraz mam o czym myśleć - dzięki za miłe słowa i wiarę hihi - myślę nad czymś .moze się uda
To trzymam kciuki
Staż w Gotujmy: 4987 dni
Miasto: -
iwa643 napisał(a): Dziewczyny ale mnie podpuszczacie teraz mam o czym myśleć - dzięki za miłe słowa i wiarę hihi - myślę nad czymś .moze się uda
To trzymam kciuki
Edward mistrz kuchni napisał(a): Oczywiście. Kilka razy prosiłam Tit o dołączenie punktów za opisanie zdjęć obiecała że zrobi to po długim weekendzie w poniedziałek a jak do tej pory nie zostały one dołączone
Napisz do niej teraz i poproś o dodanie punktów.
niemożliwe ( to kiedy idziemy? )
we
Tit napisał(a): Ja jeszcze nie robiłam sama, ale jadłam ostatnio bardzo pyszne sushi z tuńczykiem pieczonym, który wcześniej był marynowany czy glazurowany w jakimś słodkawym sosie. Było to niebo w gębie. Więc polecam tę wersję dla tych którzy nie lubią zapachu surowego tuńczyka. Wydaje mi się, że widziałam taką wersję sushi bez wodorostów - obtoczone tylko czarnym sezamem. A można też obtoczyć cienko pokrojoną cukinią i wędzonym tuńczykiem, jak na obrazku. A ten obrazek z misiami to dodałam specjalnie dla iwy643
Aż żal byłby je jeść
Tit napisał(a): Myślicie, że iwa643 dałaby radę?
Pewnie, że da radę
kino ( dawno w nim nie byłam )
no
wiewiórka
ka
kalarepa (śliczna ta scurka )
pa
niesamowite
te
emancypacja
ja