Witam

  • Forum: Witam

Hello Białym Czapom
redus

Odp: Odp: zdobienie potraw

kamila2478 napisał(a): CEBULOWE POMYSŁY:
KWIAT
zewnętrzna warstwę cebuli nacinamy podobnie jak jak przy wykonaniu kwiatu z cebuli.Pozostałą część delikatnie wykrawamy.
odwracamy, a korzenie przykrywamy kawałkiem marchwi.
jesli chcemy aby kwiaty były różnokolorowe,możemy połączyć cebulę czerwona z białą...
MOTYL
cebulę przekrawamy na pół i z jednej połowy wycinamy skrzydła.Tułów robimy ze srodka cebuli,a oczy z kawałka marchwi.Na talerzu możemy motyle udekorować kwiatami.
super "ciacha"

Odp: zdobienie potraw

Jasne, że ważne, bo co z tego, że przyrządzi się wykwintną potrawę a nie będzie się umiało podac!
Nawet "byle co", a podane w odpowiedniej oprawie zwyżkuje w notowaniach

Odp: Witam

  • Forum: Witam

Hejka
Dzięki Wszyskim Białym Czapom za tak miłe powitanie
Yola, bukiet jest zajefajny
Kinga, z takiej okazji to każdy trunek dobry
i dla Wszystkich

Odp: Odp: Odp: jak mam dodawać przepis

hejka
właśnie miałem zamiar zapytac o to samo co Justyna, ale po przeczytaniu w/w juz nie muszę.
Justyna, jutro nasze przepisy się pojawią pewnikiem

Odp: Odp: Witam

  • Forum: Witam

dzieki i jeśli mam wybór to winko wytrawne czerwone , a lubię kuchenne experymenty, a przebywac w kuchni mogę godzinami i to nie tylko przy gotowaniu