W takich wypadkach - dopoki nie mozna edytowac przepisow - prosze wysylac drobne poprawki do mnie jako prywatna wiadomosc, a grubsze (np. ze zdjeciami) na maila pomoc@gotujmy.pl. Wiadomosc powinna zawierac dokladny tytul przepisu i zakres zmian do wprowadzenia.
W przypadku gdy slecie z innego konta mailowego niz to podane przy rejestracji - warto jakos jeszcze (to w przypadku maila) "udowodnic", ze to rzeczywiscie przepis piszącego maila, bo moze nie byc to oczywiste.
zmieniono 1 raz (ostatnio 12 lut 2009 07:18 przez dobry)
A jestem gapa i zapomniałam coś dopisać w przepisie który aktualnie czeka na akceptację - czy mogę to jeszcze zmienić? chodzi o https://gotujmy.pl/zapiekanka-z-kurczakiem,przepisy,35914.html
jak mam dodawać przepis
Obserwuj wątekOdp: jak mam dodawać przepis
misia14
w "krótkim opisie" kilka słów na temat przepisu jakie to danie, to taka wizytówka i reklama przepisu
Odp: jak mam dodawać przepis
jadzia1996
IwaG2
Odp: Odp: jak mam dodawać przepis
karina866
dobry
Baaardzo precyzyjnie mi to wyłożyłaś!
Mizolec
Odp: Odp: Odp: jak mam dodawać przepis
redus
właśnie miałem zamiar zapytac o to samo co Justyna, ale po przeczytaniu w/w juz nie muszę.
Justyna, jutro nasze przepisy się pojawią pewnikiem
dobry
W przypadku gdy slecie z innego konta mailowego niz to podane przy rejestracji - warto jakos jeszcze (to w przypadku maila) "udowodnic", ze to rzeczywiscie przepis piszącego maila, bo moze nie byc to oczywiste.
Mizolec
darek112