Sposób przygotowania:
Azjatyckie orzeźwienie
Krok 1. Dojrzałe mango (ważne, aby było miękkie) należy obrać ze skórki i pokroić w kostkę.
Krok 2. Puszkę mleczka kokosowego otworzyć i wymieszać, tak aby płyn wymieszał się z kremem. Mango zmiksować w malakserze na gładką masę i dodać odrobinę wody.
Krok 3. Do wysokich szklanek wsypać kostki lodu i wlać rozmieszane mleczko. Za pomocą lejka dodawać zmiksowane mango.
Gotowe!
Krok 2. Puszkę mleczka kokosowego otworzyć i wymieszać, tak aby płyn wymieszał się z kremem. Mango zmiksować w malakserze na gładką masę i dodać odrobinę wody.
Krok 3. Do wysokich szklanek wsypać kostki lodu i wlać rozmieszane mleczko. Za pomocą lejka dodawać zmiksowane mango.
Gotowe!