Sposób przygotowania:
Czekoladowa pasja
Przygotować blat według receptury na biszkopt mix (rolada)
Żel truskawkowy rozsmarować na wcześniej przygotowanym blacie roladowym.
ęsuldy ubić razem ze śmietanka kremową . Fond z owocami pasji połączyć z fondem czekoladowym , wodą oraz napowietrzonymi śmietankami wszystko dobrze wymieszać. Tak przygotowany krem rozsmarować na blacie , zwinąć w roladę i schłodzić w lodówce przez 2 godziny. Po zwinięciu i schłodzeniu
, roladę pokryć żelem czekoladowym . I udekorować np żelem truskawkowym .
Żel truskawkowy rozsmarować na wcześniej przygotowanym blacie roladowym.
ęsuldy ubić razem ze śmietanka kremową . Fond z owocami pasji połączyć z fondem czekoladowym , wodą oraz napowietrzonymi śmietankami wszystko dobrze wymieszać. Tak przygotowany krem rozsmarować na blacie , zwinąć w roladę i schłodzić w lodówce przez 2 godziny. Po zwinięciu i schłodzeniu
, roladę pokryć żelem czekoladowym . I udekorować np żelem truskawkowym .