Odp: Cydr
- Forum: Cydr
Ja czasami wino zastępuję cydrem. Smak potraw jest podobny, a cydr jest jednak sporo tańszy.
Staż w Gotujmy: 2651 dni
Miasto: -
Ja czasami wino zastępuję cydrem. Smak potraw jest podobny, a cydr jest jednak sporo tańszy.
Może nabite na szaszłyku? Inaczej sobie tego nie wyobrażam.
Też myślałam o tym, żeby zamarynować kurki. Może skorzystam z tego przepisu.
Ja bób lubię dodawać do sałatek. Szczególnie tych ziemniaczanych.
Ja podczas upałów piję głównie wodę. Nie ma nic lepszego.
Ja często robię takie bułeczki z nadzieniem w środku. Są sycące i nie psują się tak szybko.
Olej kokosowy jest przede wszystkim popularny. Więc wiadomo, że pojawiają się na jego temat zarówno negatywne, jak i pozytywne wypowiedzi.
U mnie 1-2 razy w tygodniu. Lubię rybkę, ale reszta rodziny domaga się kurczaków.
Ja jem głównie drób na diecie. Ale od czasu do czasu pieczona wołowinka też nie wzgardzę.
Ja tak robiłam. Nie było z tym żadnych problemów.