Cukier kokosowy

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: Odp: Cukier kokosowy

mocsłodkości
robaczek napisał(a):

Osobiście wolę cukier trzcinowy. Ten kokosowy pachnie genialnie, ale jak się go źle wyrobi to osiada na gardle. Coś kiedyś z nim robiłam i miałam wrażenie jakbym miała masę trocin w gardle.


Może za krótko ucierałaś tłuszcz i cukier? Jak dobrze go rozetrzesz to wszystko jest super. Jak robiłam krem z tym cukrem to też był wyczuwalny. Natomiast w cieście już nie.

Odp: Odp: Odp: Cukier kokosowy

robaczek
  • robaczek

  • Posty: 299
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Osobiście wolę cukier trzcinowy. Ten kokosowy pachnie genialnie, ale jak się go źle wyrobi to osiada na gardle. Coś kiedyś z nim robiłam i miałam wrażenie jakbym miała masę trocin w gardle.

Odp: Odp: Cukier kokosowy

biedroneczki
Super. Dzięki za cenne informacje i ten link do deseru. Z chęcią go przetestuję

Odp: Cukier kokosowy

positiveat.pl
Jak najbardziej a ma znacznie lepszy aromat )) Możesz go dodać do jakiegoś pysznego zdrowego deseru, tu masz przepisy http://positiveat.pl/kategoria/fit-desery/
obrazek

Odp: Cukier kokosowy

amarylis
  • amarylis

  • Posty: 21
  • Przepisy: 0
  • Artykuły: 0
Ja tak robiłam. Nie było z tym żadnych problemów.

Cukier kokosowy

biedroneczki
Czy cukier kokosowy rozpuści się tak samo jak cukier biały lub trzcinowy?

Odpowiedz na/ edytuj Cukier kokosowy