Osobiście wolę cukier trzcinowy. Ten kokosowy pachnie genialnie, ale jak się go źle wyrobi to osiada na gardle. Coś kiedyś z nim robiłam i miałam wrażenie jakbym miała masę trocin w gardle.
Może za krótko ucierałaś tłuszcz i cukier? Jak dobrze go rozetrzesz to wszystko jest super. Jak robiłam krem z tym cukrem to też był wyczuwalny. Natomiast w cieście już nie.
Osobiście wolę cukier trzcinowy. Ten kokosowy pachnie genialnie, ale jak się go źle wyrobi to osiada na gardle. Coś kiedyś z nim robiłam i miałam wrażenie jakbym miała masę trocin w gardle.
Jak najbardziej a ma znacznie lepszy aromat )) Możesz go dodać do jakiegoś pysznego zdrowego deseru, tu masz przepisy http://positiveat.pl/kategoria/fit-desery/
Cukier kokosowy
Obserwuj wątekOdp: Cukier kokosowy
KejKej
Odp: Odp: Odp: Odp: Cukier kokosowy
mocsłodkości
Może za krótko ucierałaś tłuszcz i cukier? Jak dobrze go rozetrzesz to wszystko jest super. Jak robiłam krem z tym cukrem to też był wyczuwalny. Natomiast w cieście już nie.
Odp: Odp: Odp: Cukier kokosowy
robaczek
Odp: Odp: Cukier kokosowy
biedroneczki
Odp: Cukier kokosowy
positiveat.pl
Odp: Cukier kokosowy
amarylis
Cukier kokosowy
biedroneczki