Odp: Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni
Ja od 10 lat używam tylko patelni z tefala bo są super trwałe i naprawdę bardzo dobrze się na nich smaży nawet bez tłuszczu.
Staż w Gotujmy: 1549 dni
Miasto: -
Ja od 10 lat używam tylko patelni z tefala bo są super trwałe i naprawdę bardzo dobrze się na nich smaży nawet bez tłuszczu.
Ja niestety jestem uczulona na melona...szkoda bo jest pyszny ...... od czasu do czasu zjem ale potem cierpię wiec jem dość rzadko.
Zdecydowanie smażone z keczupem koniecznie.
A poco to robicie ? będziecie robić własny ser ?. Ja kiedyś tak robiłam ale to strasznie dużo roboty.....
W tym roku u nas też zatrzęsienie tych obrzydliwych ślimaków i ostatnio na jednym się poślizgnelam. Wiec nie dość, że szkodza na rośliny to i mój kręgosłup na tym ucierpiał.
My robiliśmy winko z naszych ogrodowych winogron i wyszło bardzo dobre. Teraz każdy kto przychodzi do nas to dostaję flaszeczkę winka na wyjście.
To prawda ciasto snickers jest boskie i naprawdę jeżeli je robię to muszę zrobić na dużą blaszkę bo mała znika w mig.
Jeżeli jagody to pierogi z jagodami i obowiązkowo z cukrem i ze smietaną.
Ja dość często robie muffinki ze specjalną czekoladą do wypieków , która nie rozpuszcza się tak jak ta normalna.
Powiem wam, że ja lubię bardzo oglądać kulinarne vlogi i często oglądam kanał " Kuchnia Renaty" . Pani Renatka ma zawsze fajne przepisy i naprawdę chce się gotować.