Odp: Smażenie bez tłuszczu na zwykłej patelni

Ja od 10 lat używam tylko patelni z tefala bo są super trwałe i naprawdę bardzo dobrze się na nich smaży nawet bez tłuszczu.

Odp: Melon

  • Forum: Melon

Ja niestety jestem uczulona na melona...szkoda bo jest pyszny ...... od czasu do czasu zjem ale potem cierpię wiec jem dość rzadko.

Odp: Frytki

  • Forum: Frytki

Zdecydowanie smażone z keczupem koniecznie.

Odp: Kwaszenie mleka.

A poco to robicie ? będziecie robić własny ser ?. Ja kiedyś tak robiłam ale to strasznie dużo roboty.....

Odp: Ślimaki

W tym roku u nas też zatrzęsienie tych obrzydliwych ślimaków i ostatnio na jednym się poślizgnelam. Wiec nie dość, że szkodza na rośliny to i mój kręgosłup na tym ucierpiał.

Odp: Wino z porzeczki

My robiliśmy winko z naszych ogrodowych winogron i wyszło bardzo dobre. Teraz każdy kto przychodzi do nas to dostaję flaszeczkę winka na wyjście.

Odp: Ciasto snickers

To prawda ciasto snickers jest boskie i naprawdę jeżeli je robię to muszę zrobić na dużą blaszkę bo mała znika w mig.

Odp: Mrożone jagody

Jeżeli jagody to pierogi z jagodami i obowiązkowo z cukrem i ze smietaną.

Odp: Wytrawne muffinki

Ja dość często robie muffinki ze specjalną czekoladą do wypieków , która nie rozpuszcza się tak jak ta normalna.

Odp: Przepisy wypróbowane i polecane

Powiem wam, że ja lubię bardzo oglądać kulinarne vlogi i często oglądam kanał " Kuchnia Renaty" . Pani Renatka ma zawsze fajne przepisy i naprawdę chce się gotować.