Ryba faszerowana w dzwonkach - komentarze

Oczyszczoną rybę pokrajać w dzwonka, a następnie zdjąć z każdej porcji...

Cały przepis: Ryba faszerowana w dzwonkach

Kurczak z Tajlandii - komentarze

Serwowanie: ciepłe mięso serwować z sałatką oraz ryżem....

Cały przepis: Kurczak z Tajlandii

Czekoladowe kuleczki z rumem - komentarze

Mielone orzechy, cukier puder, całe jajko, rum i kakao dobrze wymieszać. Zmoczyć dłonie...

Cały przepis: Czekoladowe kuleczki z rumem

Kwas chlebowy - komentarze

Włożyć chleb do szklanego lub kamionkowego naczynia, dodać skórkę z cytryny zalać 5...

Cały przepis: Kwas chlebowy

Barszcz ukraiński wg Babci Halinki - komentarze

Dokładnie umyte buraki ugotować w skórkach (ok. 1 1/2 godz.). Barszcz ukraiński można zrobić...

Cały przepis: Barszcz ukraiński wg Babci Halinki

Kopytka - komentarze

Kopytka to dobry pomysł na obiad lub kolację. zobacz przepis na kopytka....

Cały przepis: Kopytka

Zupa gulaszowa z wieprzowiną - komentarze

Przed przyrzadzaniem zupy gulaszowej z wieprzowiną cebule obrać i posiekać. Ziemniaki obrać i umyć. Kostkę rosołową rozpuścić w...

Cały przepis: Zupa gulaszowa z wieprzowiną

Spaghetti Bolognese - komentarze

Makaron do Spaghetti Bolognese gotujemy na lekko twardy. Cebule dusimy na oleju, dodajemy koncentrat pomidorowy i...

Cały przepis: Spaghetti Bolognese

Pieczeń cielęca zawijana - komentarze

Mięso składające się z kawałków wyraźnie dzielących się umyć i osączyć z...

Cały przepis: Pieczeń cielęca zawijana

Pasztet z kurczaka - komentarze

Kurczaka ugotować w esencjonalnym wywarze z warzyw. Gdy będzie miękki, wyjąć go z...

Cały przepis: Pasztet z kurczaka