Sałatka z tuńczykiem i kukurydzą - komentarze

Tuńczyka odsączyć z zalewy, dodatkowo rozdrobnić widelcem. Do tuńczyka wsypać...

Cały przepis: Sałatka z tuńczykiem i kukurydzą

Comber z królika pieczony - komentarze

Comber umyć, oddzielić od kości. Czosnek obrać, pokrajać w plasterki, obłożyć nimi...

Cały przepis: Comber z królika pieczony

Drink Babadi - komentarze

Drink Babadi powstaje na bazie wódki BOLS z dodatkiem limonki....

Cały przepis: Drink Babadi

Ogórki kwaszone małosolne - komentarze

Na ogórki kwaszone małosolne zagotować wodę z solą, pieprzem i listkiem laurowym, ostudzić. Ogórki...

Cały przepis: Ogórki kwaszone małosolne

Jaja przepiórcze w galaretce I - komentarze

Jajeczka ugotować na twardo, ochłodzić w zimnej wodzie, obrać i przekroić na...

Cały przepis: Jaja przepiórcze w galaretce I

Pieczarki faszerowane-pieczone - komentarze

Pieczarki umyć, osuszyć i odciąć trzony. Oliwę zmiksować z pokrojoną dymką i...

Cały przepis: Pieczarki faszerowane-pieczone

Grzyby marynowane 3 - komentarze

Grzyby marynowane to idealny dodatek do wędlin. Zobacz przepis na marynowane grzyby.

...

Cały przepis: Grzyby marynowane 3

Panga w sosie śmietanowo-cebulowym - komentarze

Rozmrożone filety z pangi oprószyć solą, pieprzem oraz skropić sokiem z 1/2...

Cały przepis: Panga w sosie śmietanowo-cebulowym

Papryka nadziewana - komentarze

Papryki umyć i ściąć plasterek z wierzchu, wydrążyć z pestek i białych części....

Cały przepis: Papryka nadziewana