Zrazy bite w sosie śmietanowym - komentarze

Grzyby dokładnie umyć i namoczyć, a następnie ugotować do miękkości. Mięso...

Cały przepis: Zrazy bite w sosie śmietanowym

Kremowy budyń waniliowy - komentarze

Świetny budyń, dużo lepszy od tych z torebek...

Cały przepis: Kremowy budyń waniliowy

Domowe pieczonki - komentarze

Domowe pieczonki ponizej...

Cały przepis: Domowe pieczonki

Dorsz zapiekany po baskijsku - komentarze

Posiekać cebulę oraz czosnek i włożyć do naczynia żaroodpornego. pomidory obrać,...

Cały przepis: Dorsz zapiekany po baskijsku

Królik duszony w piwie - komentarze

Mięso królika umyć, osuszyć, pokrajać na porcje. Cebule i czosnek obrać,...

Cały przepis: Królik duszony w piwie

Łosoś pieczony - komentarze

Łosoś pieczony : Do żaroodpornego naczynia włożyć masło, wstawić do nagrzanego piekarnika (190 st),...

Cały przepis: Łosoś pieczony

Gulasz z indyka - komentarze

Mięso umyć, osączyć i pokroić w kostkę. Cebulę obrać, umyć i drobno posiekać,...

Cały przepis: Gulasz z indyka

Chłodnik litewski - komentarze

Chłodnik litewski : Szczaw i botwinkę umyć, osączyć, posiekać, zalać wywarem warzywnym, krótko...

Cały przepis: Chłodnik litewski

Cukinia zapiekana (Francja) - komentarze

Cukinie umyć, osuszyć, przekroić wzdłuż na pół i wydrążyć. Twarożek...

Cały przepis: Cukinia zapiekana (Francja)