Zrazy bite w sosie śmietanowym - komentarze
Grzyby dokładnie umyć i namoczyć, a następnie ugotować do miękkości. Mięso...
Cały przepis: Zrazy bite w sosie śmietanowym
Staż w Gotujmy: 6366 dni
Miasto: -
Grzyby dokładnie umyć i namoczyć, a następnie ugotować do miękkości. Mięso...
Cały przepis: Zrazy bite w sosie śmietanowym
Świetny budyń, dużo lepszy od tych z torebek...
Cały przepis: Kremowy budyń waniliowy
Domowe pieczonki ponizej...
Cały przepis: Domowe pieczonki
Posiekać cebulę oraz czosnek i włożyć do naczynia żaroodpornego. pomidory obrać,...
Cały przepis: Dorsz zapiekany po baskijsku
Mięso królika umyć, osuszyć, pokrajać na porcje. Cebule i czosnek obrać,...
Cały przepis: Królik duszony w piwie
Ser dodany do panierki odmienia smak potrawy...
Cały przepis: Filet drobiowy w panierce drobiowej
Łosoś pieczony : Do żaroodpornego naczynia włożyć masło, wstawić do nagrzanego piekarnika (190 st),...
Cały przepis: Łosoś pieczony
Mięso umyć, osączyć i pokroić w kostkę. Cebulę obrać, umyć i drobno posiekać,...
Cały przepis: Gulasz z indyka
Chłodnik litewski : Szczaw i botwinkę umyć, osączyć, posiekać, zalać wywarem warzywnym, krótko...
Cały przepis: Chłodnik litewski
Cukinie umyć, osuszyć, przekroić wzdłuż na pół i wydrążyć. Twarożek...
Cały przepis: Cukinia zapiekana (Francja)