Brzdąc - komentarze

Ubić na sztywno białka, dodać cukier i ubijać, aż się rozpuści. Następnie dodać żółtka...
...

Cały przepis: Brzdąc

Kaczka w pomarańczach (Żydowska) - komentarze

Kaczkę oczyścić, umyć, natrzeć solą, pieprzem i oliwą. Wstawić do lodówki...

Cały przepis: Kaczka w pomarańczach (Żydowska)

Grilowana kiełbasa (Chiny) - komentarze

Kiełbaskę przeciąć wzdłuż, a następnie każdą połówkę na dwie części....

Cały przepis: Grilowana kiełbasa (Chiny)

Wołowina w pomidorach (Chiny) - komentarze

Połączyć składniki marynaty i wymieszać dokładnie z mięsem. Odstawić na 20 minut....

Cały przepis: Wołowina w pomidorach (Chiny)

Kociołek - komentarze

Przebojem tego lata są dania z kociołka, nie z grilla - więc zapraszam!...

Cały przepis: Kociołek

Kalafior a'la móżdżek - komentarze

Kalafior podzielić na małe różyczki i włożyć do wrzącej, lekko posłodzonej...

Cały przepis: Kalafior a'la móżdżek

Kurczak z pieprzem po seczuańsku (Chiny) - komentarze

Mięso pokroić w kostką. Rozgnieść imbir i dymki płaską stroną nożaj W miseczce...

Cały przepis: Kurczak z pieprzem po seczuańsku (Chiny)

Warzywa na patelnię z krewetkami - komentarze

Warzywa na patelnię z krewetkami to niedroga i łatwa w przygotowaniu przekąska na eleganckie przyjęcie....

Cały przepis: Warzywa na patelnię z krewetkami

Surówka z boćwiny - komentarze

Młode buraczki oczyścić z zewnętrznych liści, dokładnie wymyć, a delikatne młde...

Cały przepis: Surówka z boćwiny

Królik z czosnkiem (Hiszpania) - komentarze

Mięso królika umyć, podzielić na mniejsze kawałki. Rozetrzeć 4 ząbki...

Cały przepis: Królik z czosnkiem (Hiszpania)