Pierogi z mięsem, grzybami i kapustą - komentarze
Wszystkie składniki do farszu zmielić w maszynce do mięsa, doprawić do smaku solą......
Cały przepis: Pierogi z mięsem, grzybami i kapustą
Staż w Gotujmy: 6360 dni
Miasto: -
Wszystkie składniki do farszu zmielić w maszynce do mięsa, doprawić do smaku solą......
Cały przepis: Pierogi z mięsem, grzybami i kapustą
Rozpuścić 1 łyżkę soli w soku z cytryny i natrzeć kurczaka na zewnątrz i wewnątrz......
Cały przepis: Kurczak po marokańsku w marynowanej cytr
Świeży szpinak umyć, drobno posiekać lub zmiksować. Mrożony rozmrozić i zmiksować...
Cały przepis: Zupa szpinakowa (Chiny)
Filet z indyka pokroić w paseczki i lekko osolić. Na dużej patelni rozgrzać tłuszcz i...
Cały przepis: Gulasz drobiowy w sosie pomarańczowym
Kiełbasę pokroić w kostkę. Paprykę umyć, oczyścić z gniazd nasiennych i także...
Cały przepis: Zupa na styl bułgarski
Wywar przecedzić, zebrać tłuszcz. Zagotować. Grzyby moczyć 30 minut w 6 łyżkach...
Cały przepis: Zupa kwaśno-pikantna (Chiny)
Żółty ser oraz umyte i obrane jabłko zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę...
Cały przepis: Sałatka z żółtego sera i tuńczyka
Z gładkiego ciasta usmażyć naleśniki. Obrane i umyte jarzyny zetrzeć na grubych oczkach tarki. ...
Cały przepis: Naleśniki greckie
Awokado obrać, przekroić na połówki i po usunięciu pestki, skropić sokiem z...
Cały przepis: Sałatka meksykańska
Odciąć ostrym nożem szyje i kuper kaczki. Ptaka starannie wymyć pod bieżącą wodą,...
Cały przepis: Kaczka ze śliwowicą