Kurczak w czosnku (Francja) - komentarze

Kurczaka sprawić, natrzeć wewnątrz solą i pieprzem. Włożyć do środka pęczek natki...

Cały przepis: Kurczak w czosnku (Francja)

Flaki po liońsku - komentarze

Cebulę pokroić w cienkie półplasterki, usmażyć na rozgrzanym oleju na złoty...

Cały przepis: Flaki po liońsku

Baranie kotleciki w sosie majerankowym - komentarze

Umyte kotlety ułożyć w salaterce, zalać zsiadłym mlekiem, przykryć, zostawić na noc...

Cały przepis: Baranie kotleciki w sosie majerankowym

Gulasz (Indonezja) - komentarze

Mięso umyć, pokroić w kostkę, obsmażyć na oleju, dodać starannie umyte i pokrojone w...

Cały przepis: Gulasz (Indonezja)

Farsz z twarogu i ziemniaków - komentarze

Cebulę lekko zrumienić na rozgrzanym maśle, dokładnie wymieszać z ziemniakami,...

Cały przepis: Farsz z twarogu i ziemniaków

Coctail Niebieski pociąg - komentarze

Wymieszać dobrze w shakerze pokruszony lód z koniakiem i sokiem. Przelać do...

Cały przepis: Coctail Niebieski pociąg

Zupa jarzynowa neapolitańska - komentarze

Zupa jarzynowa neapolitańska : Obrane i umyte warzywa pokrajać na cienki makaronik lub zetrzeć na jarzynowej tarce,...

Cały przepis: Zupa jarzynowa neapolitańska

Gołąbki z ziemniakami (Białoruś) - komentarze

Główkę kapusty oczyścić i po wykrojeniu głąba ugotowac na...

Cały przepis: Gołąbki z ziemniakami (Białoruś)

Kaczka na dziko - komentarze

Oczyszczoną kaczkę (wnętrze jamy brzusznej na-trzeć uprzednio czosnkiem) obłożyć...

Cały przepis: Kaczka na dziko

Kapuśniak 1 (Żydowska) - komentarze

Tłuszcz rozgrzać na patelni, włożyć mięso, smażyć do zrumienienia z obu stron,...

Cały przepis: Kapuśniak 1 (Żydowska)