Bitki w śmietanie - komentarze

Mięso (krzyżówkę) posiekać drobno lub przepuścić przez maszynkę....

Cały przepis: Bitki w śmietanie

Sos anchios - komentarze

Sos anchios: Jaja ugotować na twardo, ostudzić. Obrać, przekroić na pół i wyjąć...

Cały przepis: Sos anchios

Pasztet z królika - komentarze

Tuszkę króliczą umyć, podzielić na mniejsze kawałki, dodać boczek i...

Cały przepis: Pasztet z królika

Racuszki z płatków owsianych - komentarze

Platki namoczyć w mleku na 30 minut aby napęczniały. Zagotować wodę z solą i...

Cały przepis: Racuszki z płatków owsianych

Chłopski udziec cielęcy na kapuście - komentarze

Umyty erdziec natrzeć solą i pieprzem oraz drobno posiekanym czosnkiem. Na patelni...

Cały przepis: Chłopski udziec cielęcy na kapuście

Kotlety z jajek - komentarze

6 jajek ugotować na twardo i obrać ze skorupek, przepuścić przez maszynkę. Bułkę...

Cały przepis: Kotlety z jajek

Zupa jarzynowa 1 - komentarze

Pokroić peperoni, seler naciowy i cebulę w krążki, a marchew, ziemniaki, pomidory i...

Cały przepis: Zupa jarzynowa 1

Kurczak z orzechami nerkowca (Chiny) - komentarze

Pokroić piersi kurczaka na paski. Wymieszać białko z mąką ziemniaczaną, olejem...

Cały przepis: Kurczak z orzechami nerkowca (Chiny)

Grzanki z pomidorami - komentarze

Pokroić bagietkę na kromki i opiec w piekarniku lub tosterze. Czosnek obrać,...

Cały przepis: Grzanki z pomidorami

Sos frankfurcki - zielony - komentarze

Jaja ugotować na twardo i schłodzić. Oddzielić białka od żółtek. Białka pokroić w...

Cały przepis: Sos frankfurcki - zielony