Gulasz wampira - komentarze

Cebulę i czosnek obrać, posiekać niezbyt drobno. Na patelni rozgrzać masło, wrzucić...

Cały przepis: Gulasz wampira

Bakłażany po katańsku - komentarze

Pokrajać bakłażany wzdłuż na plastry, posolić i zostawic na 1/2 godz. Odsączyć je i...

Cały przepis: Bakłażany po katańsku

Marynata do kurczaka 3 - komentarze

Dojrzewającego w takiej marynacie kurczaka przechowywać w lodówce przez 12 godzin lub...

Cały przepis: Marynata do kurczaka 3

Miodowe żeberka z cukinią - komentarze

Musztardę utrzeć z miodem. Żeberka natrzeć z solą i pieprzem, ułożyć na grillu, piec...

Cały przepis: Miodowe żeberka z cukinią

Karp ze śliwkami - komentarze

Oczyszczonego i sprawionego karpia umyć, pokroić na dzwonka, posolić, odstawić na...

Cały przepis: Karp ze śliwkami

Budyń migdałowy - komentarze

W garnuszku zagotować szklankę mleka. Pozostałym mlekiem rozprowadzić mąkę ziemniaczaną......

Cały przepis: Budyń migdałowy

Prosta zapiekanka z Hajfy - komentarze

Ryż opłukać i gotować 10 minut w lekko osolonej wodzie. Mięso umyć, drobno posiekać,...

Cały przepis: Prosta zapiekanka z Hajfy

Grillowany ananas - komentarze

Ananasa należy ostrym nożem obrać dokładnie z łupiny, wykrawając łykowate "oczka"......

Cały przepis: Grillowany ananas

Grzane wino - komentarze

Wlać wino do garnka, dodać pozostałe składniki, podgrzać prawie do wrzenia....

Cały przepis: Grzane wino

Sałatka z wędzonego dorsza - komentarze

Dorsza obrać ze skóry oraz ości i posiekać na deseczce. Jabłko i ogórka po...

Cały przepis: Sałatka z wędzonego dorsza