"Kiełbaski" dla smakoszy - komentarze
Mięso wołowe wyżyłowane pokroić na paski grubości 1 cm, po czym pobić. Położyć na...
Cały przepis: "Kiełbaski" dla smakoszy
Staż w Gotujmy: 6101 dni
Miasto: -
Mięso wołowe wyżyłowane pokroić na paski grubości 1 cm, po czym pobić. Położyć na...
Cały przepis: "Kiełbaski" dla smakoszy
Macę lub tartą bułkę rozmieszać z 1,5 łyżeczki soli i pieprzem. Jajka...
Cały przepis: Pieczone kotlety cielęce
Szynkę bez tłuszczu drobno posiekać. Pieczarki również drobno posiekane...
Cały przepis: Suflet z szynki (Francja)
Helena F. z Leska...
Cały przepis: Surówka z jabłek i suszonych śliwek
Marynata: Udka lub podzielonego na porcje kurczaka natrzeć solą, pieprzem i przyprawą do drobiu......
Cały przepis: Marynata do kurczaka 2
Jaja ugotować na twardo, wystudzić, obrać i przeciąć wzdłuż na połówki....
Cały przepis: Jaja faszerowane szynką I
Ziemniaki obrać, umyć i osuszyć. Zetrzeć na tarce z małymi oczkami, podobnie też...
Cały przepis: Placki ziemniaczane z kiełbasą
Liście szczawiu i szpinaku przebrać usuwajac szypułki. Umyć, osączyć, włożyć do...
Cały przepis: Chłodnik szczawiowy
Śliwki umyć, wydrylować, pokrajać w paski. Jabłka umyć, pokrajać w niewielkie,...
Cały przepis: Surówka ze śliwek i jabłek
Mąkę, zimną margarynę oraz sól posiekać dokładnie nożem na stolnicy, dodać...
Cały przepis: Plauszki sezamowe