"Kiełbaski" dla smakoszy - komentarze

Mięso wołowe wyżyłowane pokroić na paski grubości 1 cm, po czym pobić. Położyć na...

Cały przepis: "Kiełbaski" dla smakoszy

Pieczone kotlety cielęce - komentarze

Macę lub tartą bułkę rozmieszać z 1,5 łyżeczki soli i pieprzem. Jajka...

Cały przepis: Pieczone kotlety cielęce

Suflet z szynki (Francja) - komentarze

Szynkę bez tłuszczu drobno posiekać. Pieczarki również drobno posiekane...

Cały przepis: Suflet z szynki (Francja)

Marynata do kurczaka 2 - komentarze

Marynata: Udka lub podzielonego na porcje kurczaka natrzeć solą, pieprzem i przyprawą do drobiu......

Cały przepis: Marynata do kurczaka 2

Jaja faszerowane szynką I - komentarze

Jaja ugotować na twardo, wystudzić, obrać i przeciąć wzdłuż na połówki....

Cały przepis: Jaja faszerowane szynką I

Placki ziemniaczane z kiełbasą - komentarze

Ziemniaki obrać, umyć i osuszyć. Zetrzeć na tarce z małymi oczkami, podobnie też...

Cały przepis: Placki ziemniaczane z kiełbasą

Chłodnik szczawiowy - komentarze

Liście szczawiu i szpinaku przebrać usuwajac szypułki. Umyć, osączyć, włożyć do...

Cały przepis: Chłodnik szczawiowy

Surówka ze śliwek i jabłek - komentarze

Śliwki umyć, wydrylować, pokrajać w paski. Jabłka umyć, pokrajać w niewielkie,...

Cały przepis: Surówka ze śliwek i jabłek

Plauszki sezamowe - komentarze

Mąkę, zimną margarynę oraz sól posiekać dokładnie nożem na stolnicy, dodać...

Cały przepis: Plauszki sezamowe