Pierś kurczaka Tatsua Age (Japonia) - komentarze

Przygotować marynatę z podanych składników, marynować w niej kurczaka 10-15 minut......

Cały przepis: Pierś kurczaka Tatsua Age (Japonia)

Szarlotka 4 - komentarze

Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę. Skropić sokiem z cytryny i...

Cały przepis: Szarlotka 4

Chleb z boczkiem, serem i migdałami - komentarze

Do miski przesiać połowę mąki, zrobić w niej wgłębienie, wkruszyć drożdże, wiać...

Cały przepis: Chleb z boczkiem, serem i migdałami

Sałatka z małży - komentarze

Pory i papryki drobno pokroić i wymieszać z osączonymi małżami, majonezem lub dowolnym...

Cały przepis: Sałatka z małży

Ziemniaki w sezamowej otoczce - komentarze

Ziemniaki ugotowane w mundurkach obrać, przyprawić sofą i pieprzem. Następnie...

Cały przepis: Ziemniaki w sezamowej otoczce

Placek z masą kokosową - komentarze

Przygotować ciasto: Ubić na sztywno białka. Pod koniec ubijania dodać cukier. Następnie dobrze wymieszać......

Cały przepis: Placek z masą kokosową

Pilaw po grecku - komentarze

Rozgrzać oliwę, cebulę drobno posiekać i lekko przesmażyć na patelni, dodając...

Cały przepis: Pilaw po grecku

Grillowana kiełbaska po chińsku - komentarze

Kiełbaskę przeciąć wzdłuż, ą następnie każdą połówkę na dwie...

Cały przepis: Grillowana kiełbaska po chińsku

Sernik kapłański - komentarze

Dokładnie utrzeć przeznaczone na ciasto cukier i żółtka. Wsypać mąkę wymieszaną z proszkiem...
...

Cały przepis: Sernik kapłański

Bliny podolskie - komentarze

Ziemniaki obrać i ugotować, zemleć w maszynce do mięsa. Cebulę posiekać i przesmażyć na maśle......

Cały przepis: Bliny podolskie