Odp: Ser pleśniowy
- Forum: Ser pleśniowy
Moim zdaniem nie ma to aż takiego znaczenia. Kup taki, który wyda ci się odpowiedni na poczatek przygody z serem plesniowym
Staż w Gotujmy: 2079 dni
Miasto: -
Moim zdaniem nie ma to aż takiego znaczenia. Kup taki, który wyda ci się odpowiedni na poczatek przygody z serem plesniowym
Ostatnio kupiłam właśnie chyba zupę jakąś z takiego słoika do odgrzania. Dalo się zjeść, ale wiadomo że własnoręcznie zrobiona zupa lepsza.
Nie jem często w takich lokalach, ale raz na jakiś czas warto, chociażby żeby sobie urozmaicić jadłospis.
Mielone kotlety to jedno z sztandarowych dań polskiej kuchni. Zawsze w domu miałam w niedziele na kolacje.
Bardzo lubie pączki, szczególnie te "klasyczne" czyli po prostu tylko posypane cukrem pudrem
Słyszałam, że o wiele zdrowszy jest indyk, z racji tego że nie podawane mu jest tyle antybiotyków za życia.
Mimo, że osobiście mi nie smakuje, to staram się je wypijać, gdyż jest bardzo zdrowe.
Takie ryzyko zawsze istnieje, ale jest ono małe. Zapewne sposób przygotowania zmieniłaś może coś inaczej?
Mi osobiście najbardziej smakuje robiona na maśle z dodatkiem szynki.
Nie spotkałam sie jeszcze w Polsce z tym. Ale być może w lepszych restauracjach coś takiego by się znalazło.