Jestem przeciętną kobietą po czterdziestce , matką i babcią . Lubię robić przetwory i eksperymentować z nowymi połączeniami smaków . Gotować muszę żeby wyżywić rodzinę , ale z braku czasu gotuję i piekę proste potrawy

Podpowiedzcie co najlepsze na anemię

Może ktoś z Was zetknął się z tym problemem i ma wypróbowane przepisy ?
Jak w krótkim czasie poprawić poziom krwi ?

mam pytanie

Witam . Czy ktoś moze mi odpowiedzieć jak wygląda z akceptacją artykułów ? Kilka dni temu dodałam kilka artykułów i do dziś nie są one zatwierdzone , ani niew mam żadnych wieści co dalej z nimi . Będę wdzięczna za jakąkolwiek informację.

PRZEPROSINY

Przepraszam wszystkich użytkowników od których zdjęcia , bądź przepisy zamieściłam w swoim profilu . Nie było to z mojej strony zamierzone ani świadome . Na Naszej Klasie mam profil kulinarny gdzie daję przepisy swoje , jak i znajomych którzy przysyłają mi fotki . Możecie sprawdzić na koncie "przetwory - lato zamknięte w słoikach - oraz inne przepisy Bogusia" .
Jeszcze raz przepraszam za to iż nie sprawdziłam co dodaję . Jest mi szczerze przykro , ponieważ wbrew pozorom , chcę abyśmy wszyscy byli zadowoleni .
od tej pory będę dodawała tylko przepisy które sama wypróbuję i sfotografuję .
PRZEPRASZAM !

Odp: NOWA ZABAWA

amator - rebus

Odp: Forum dla działkowców

U mnie też zapowiada się na niezłe zbiory .

Odp: Forum dla działkowców

U mnie też zapowiada się na niezłe zbiory .

Odp: Forum dla działkowców

U mnie też zapowiada się na niezłe zbiory .

Odp: Odp: Podpowiedzcie co najlepsze na anemię

A.B. napisał(a): Bogda,sok z buraka,suszone owoce(morele i śliwki),ale czasami potrzebne są specjalistyczne leki i niestety kofeina i jej pochodne są zabronione.

A ja lubię kawę i piję kilka filiżanek dziennie.........

Odp: Odp: Stare smaki

Babciagramolka napisał(a): bogda46- jeśli mogę podpowiedzieć Tobie i wszystkim zapracowanym .Ja w tym czasie kiedy notorycznie wszystko robiłam w biegu ułatwiałam sobie pracę gotując na raty .Np gotowałam gar kapusty z grzybami i dzieliłam na porcje .Potem miałam :Łazanki z kapustą ( tylko łazanki ugotować ) , Krokiety z kapustą ( nalesników nasmazyłam sobie zawsze na zapas ) , Pierogi z kapustą ( z parzonego ciasta zeby było szybciej .
Wszystko gotowałam w podwójnych porcjach i połowę mroziłam dzięki temu unikałam tego żeby dzień po dniu jeśc to samo .Teraz też tak robię .Zobacz w wątku ,,Coś z niczego " - tam nazbierało się trochę takich pomysłów jak za jednym gotowaniem mieć kilka potraw .
Pozdrawiam .

A majonez kręci sie 5 minut - szybciej niż do sklepu wyjść - polecam - jak raz zrobisz to już nigdy nie kupisz .


Ja też kiedyś robiłam więcej (teraz też niekiedy) , ale problem w tym , że mija rodzinka zje wszystko . Musiałabym zamrażalnik zamknąć na kłódkę . Teraz mam jeszcze w domu wnuka , istny odkurzacz...... .Ale dzięki za podpowiedź , bo to napewno ułatwia życie .