Odp: Dzień dobry!
- Forum: Dzień dobry!
Witaj Ewo
Staż w Gotujmy: 4842 dni
Miasto: Warszawa
Witaj Ewo
kołczu napisał(a): Ja się pochwalę co wczoraj miałem okazję zjeść, a co więcej - obserwować przygotowanie. Ravioli z grzybami leśnymi przygotował dla nas wszystkich (film z przepisem już niedługo na stronie!) szef kuchni restauracji Vent-tre Marcin Suchenek. Powiem Wam, że było przepyszne
Jedzonko - marzenie! Jest czego zazdraszczać
Dziękuję Rossie, dziękuję Robercie
Aż mi się cieplutko zrobiło od takich miłych słów
A ja chciałam się pochwalić, że powolutku udało mi się dociągnać do 500 przepisu O ile oczywiście licznik się nie myli po tych wszystkich zmianach na portalu
Konczi, Szpileczko, gratuluję Wam bloga, bardzo na nim przyjemnie Fajnie, że się w końcu zmobilizowałyście
Miłośnikom czekolady polecam Pasiasty sernik czekoladowy Pyzy
https://gotujmy.pl/pasiasty-sernik-czekoladowy,przepisy-serniki-przepis,184755.html
Mój nie wyszedł tak piękny jak oryginał
Nie wiem czemu gorzka czekolada nie chciała ze mną współpracować, ale nie miało to wpływu na smak serniczka
Witajcie
Fasolka szparagowa z papryką i pomidorami w wersji vege. Mięsko później, z kurzęcym rosołkiem
https://gotujmy.pl/fasolka-szparagowa-z-papryka-i-pomidoram,przepisy,199835.html
kołczu napisał(a): To ja się też pochwalę wczorajszym zakupem z zaprzyjaźnionej księgarni Books for Cooks - świetna książka Gordona Powiem Wam, że niezła cegła, wszystko fajnie opisane przez Gordona, przepisy i rady zacne - polecam! Nie wiem czy jest już po polsku, jak wziąłem po angielsku bo lubię czytać w oryginale jednak (poza tym była całkiem tania)
Zazdraszczam, i książki i znajomości angielskiego
A ja sie pochwalę, że wczoraj zamówiłam w przedsprzedaży nową ksiażkę Doroty Świątkowskiej "Moje wypieki i desery". Premiera dopiero 23 października, a odbiór mam zagwarantowany dzień później, ale juz się cieszę
darmiona napisał(a): Edytko-zazdroszczę!Taki hamak bardzo by mi pasował:-)))
Dzięki Darmionko, fajny jest