Odp: co dzisiaj na obiad?
- Forum: co dzisiaj na obiad?
Krem z zielonych szparagów, a na drugie pieczone młode ziemniaki z pieczoną piersią kurczaka.
Deser jak za starych szkolnych czasów - galaretka cytrynowa, a w niej zatopione truskawki
Staż w Gotujmy: 5006 dni
Miasto: Warszawa
Krem z zielonych szparagów, a na drugie pieczone młode ziemniaki z pieczoną piersią kurczaka.
Deser jak za starych szkolnych czasów - galaretka cytrynowa, a w niej zatopione truskawki
Magdalenaa napisał(a): Witam serdecznie
Miło mi dołączyć do redakcji i świetnej społeczności gotujmy.pl
Postaram się przynajmniej w jakimś stopniu zrekompensować Wam rzadszą obecność Roberta
W razie jakichkolwiek pytań, wątpliwości, problemów, pozostaję do Waszej dyspozycji.
Witamy cieplutko
Długo zastanawiałam sie co napisać, bo Twój news powalił mnie na kolana
Mam nadzieję Robercie, że zmiana pracy przyniesie Ci same korzyści i wiele staysfakcji, i że mimo wszystko nie będziesz zapominał o swoich wiernych fankach Czego Tobie i sobie z całego serca życzę, powodzenia!
U nas dzisiaj smażona kostka z mintaja, ziemniaki i sałatka z młodej kiszonej kapusty
Drogie Panie, nie zaśmiecać wątku kryptoreklamą
kołczu napisał(a): Dzięki dziewczyny! Teraz drżę nad swoim zakwasem (ciągle czytam jak go dokarmiać hehe) i już nie mogę się doczekać nowego wypieku chleba - tym razem zupełnie samodzielnie, bez podpowiedzi
Robercie, nie ma co drżeć Ja swój przeszło 1,5 roczny zakwas dokarmiam raz na 7-10 dni, i ma sie on coraz lepiej
Tyle, że na pieczenie jakoś nie mam czasu, więc ostatnio go rozdaję dobrym ludziom
Robercie, piękne chlebki! Skoro złapałeś bakcyla, to z niecierpliwością czekam na następne pyszności w Twoim wykonaiu
Eizzy napisał(a): Ja ogólnie szukałam inspiracji na takie nietypowe pierogi i znalazłam coś takiego https://www.maxkuchnie.pl/przepisy/dania-glowne/pierogi-z-miesem-w-sosie-ze-smardzow-642.html co o tym sadzicie? w koncu na talerzu nie muszą królować tylko ruskie ostatnio robiłam je rok temu (musi być sezon na grzyby, a smardze niełatwo dostać) i wyszły pyszne! śmiało możecie robić
Z całym szacunkiem, ale wystarczyło spojrzeć jeden wpis wyżej
TUTAJ POLECAMY WYPRÓBOWANE PRZEPISY Z TEGO PORTALU, A NIE Z INNYCH, CHOĆBY NAJWSPANIALSZYCH STRON.
To nie jest ani wątek, ani w ogóle miejsce na uprawianie kryptoreklamy
Same pyszności, bez tłuszczu, ale i tak kalorycznie
Bahus napisał(a): Ślimak i warkocz z kurczaka grillowane
Mniami, napatrzyłam się i chyba jednak pójdę do kuchni przygotować coś na drugie danie