Odp: Odp: Co dzisiaj na podwieczorek?
- Forum: Co dzisiaj na podwieczorek?
thegrooba napisał(a): ale ładnie wyrośniete ciasto. apetyczne
Pyza ma " łapkę" do wypieków! Wszystkie jej ciasta aż się "uśmiechają!
Staż w Gotujmy: 5745 dni
Miasto: Legnica
thegrooba napisał(a): ale ładnie wyrośniete ciasto. apetyczne
Pyza ma " łapkę" do wypieków! Wszystkie jej ciasta aż się "uśmiechają!
cukiernik1212 napisał(a): Witam.Mam pytanie jak wiemy za zmiane rangi są nagrody i z tym wiąże sie moje pytanie : Czy za koszt przesyłki trzeba zapłacić
I jeszcze jedno czy swoje dane podać na końcu miesiąca przy zamknięciu rankingu czy teraz, po otrzymaniu maila z informacją o zmianie rangi
Nie nic się nie płaci, a dane możesz podać po otrzymaniu maila.
napisał(a): wystarczy przepis......i tez taki będzie
Przejrzałam Twoje przepisy i podziwiam Twój talent do ciasteczek! Oj, coś mi się wydaje,że sam przepis to za mało!
caroline1983 napisał(a): Nie jestem moderatorem, ale mam profile na kilku innych stronach kulinarnych i widzę co sie tu i tam dzieje.
Jeśli ktos nie łamie regulaminu i zachowuje się fair to ani Henia ani NIKT INNY nie "czepia" się go. Zawsze jako "pokrzywdzone" występują osoby które notorycznie łamią regulamin albo stosują nieczyste zagrania w stosunku do innych.
Co do konkretnej osoby którą jest Henia to obrywa jej się za to że mówi to, czego czasami nie chcą dla świętego spokoju powiedzieć inni i nie uważam żeby była jakąś "czepialska" osoba, ale jeśli ktos zachowuje się nie fair to niech nie liczy że inni będą go głaskać po główce i chwalić za dobre zachowanie.
Dziękuję za to co napisałaś. Wiesz, to jest taka socjotechnika:pluj, pluj a coś się przylepi.Jest dokładnie tak, jak piszesz, NIGDY nie odniosłam się krytycznie do nikogo, jeśli nie naruszał regulaminu. Czasem zwracam komuś uwagę i albo jest agresja albo współpraca.Było wiele osób, które nie wiedząc,że nie wolno dodawały nie swoje przepisy, ale po wyjaśnieniu sytuacji dodają do dzisiaj swoje przepisy i jesteśmy w dobrym kontakcie.Nie przyjemnie jest tylko z kombinatorami i plagiatorami. Jest ich w sumie niewielu, ale są bardzo głośni.Wiesz,że przetrwałam ponad 120 jedynek, tych złośliwych,wyzwisk, obelg, zahartowałam się i jak widzisz nie robią na mnie wrażenia prowokacje. Nie dlatego,że trafiłam na kogoś silniejszego od siebie ale dlatego,że posiadłam tę mądrość,że nie warto.Cierpią wtedy moje nerwy, cierpi strona, bo jatki nigdzie nie są mile widziane.Użytkownik ma prawo się wypowiedzieć, chociaż forma powyższego jest dla mnie nie do przyjęcia. Ja mam prawo tego nie zauważać i z tego prawa tu korzystam..
Pozdrawiam!
Pyza napisał(a): ale wazelina
ale muszę przyznać, że faktycznie wszystkie moderatorki są zawsze pomocne
Pyzuniu, to nie wazelina, to bardzo sympatyczny użytkownik!
Sarenka napisał(a): Dobrze, ze są tutaj osoby które konsekwentnie wałczą z wszelkimi nieprawidłowościami, niejednokrotnie zbierając przy tym cięgi... Podziwiam
Żebyś wiedziała jakie czasem cięgi i od kogo! Ale ja i tak lubię wszystkich oprócz kopiarzy i już!
Dziękuję!
Pyza napisał(a): u mnie, jak już pisałam wcześniej, będzie na pewno sernik i to najprawdopodobniej taki jak ten
Jak "uczarować" żeby mi taki piękny wyszedł?!
Ammelia napisał(a): Ja bardziej wolę kwaśno-słodkie wiśnie wczoraj nawet sobie rozmroziłam woreczek
bo zawsze zamrażam.
Mrożone są dobre, bo są jakby słodsze od świeżych. Uwielbiam takie, na wpół rozmrożone!
alusia23 napisał(a): Witam czy ktos zna przepis na kostke Hiszpanska nigdzie niemoge go znalezc a jest poprostu pyszna.
Napisz więcej, co to jest?
jolanka1 napisał(a): Oczywiście ,że chętnie się podzielę , ale również chętnie skorzystam z Waszych pomysłów. Sama lubię przede wszystkim szykowac potrawy czy słodkości ale najbardziej cieszę się gdy widzę ,że komuś smakuje. a takich osób u mnie nie brakuje, np. gdy upiekę blaszkę ciasta, ja zjadam na próbę jeden kawałeczek, resztę rozdzielam. ... ale się rozpisałam
Pisz, robisz to bardzo miło!