Co za bezczelna dziewucha .Oj przelozyla bym panienke przez kolano i dupsko przetrzepala ze nie usiadla by na niej miesiac.Nikt chyba tej pannicy nie nauczyl szacunku do innych.
zmieniono 1 raz (ostatnio 05 kwi 2011 21:09 przez elzbieta8960)
Kochane dziewczyny. Nie wtrącałem się do dyskusji ponieważ wszystkie Was bardzo lubię i nie chciałem być stronnikiem którejś ze stron. Jednak nie wytrzymałem...
Luna 19 nawet nie myśl o odejściu...Bahus sobie tego nie życzy .
A co do Heni to już kiedyś pisałem, że jest to osoba bardzo konfliktowa i w obecnej sytuacji absolutnie nie powinna pełnić "obowiązków" moderatora. Moderator nie może wdawać się w jakiekolwiek konflikty. Powinien sam zawsze stać na "straży" ładu i porządku. Gdy nadużywa władzy i straszy swoimi kompetencjami (tym bardziej gdy ich nie posiada), jest "personą non grata". Jest to moje prywatne zdanie i oczywiście nikt nie musi się z nim zgodzić. Nie wiem co postanowi "dowództwo" naszego kochanego gotujmy.pl ale nie chciałbym już czytać o kolejnych rozróbach w wykonaniu i dokonaniu "naszej" pani moderator Heni.
Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
Heniu ,krzywda wyrządzona , predzej czy pózniej wraca z podwójna silą - uwierz mi, wiem co mowie.
Pozdrawiam
Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
luna19
to prawie połowa tego co było przed miesiącem .. U Was też ceny spadły ?
Odp: Odp: Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
Henia
Elu,szkoda słów! Ludzie są jacy są i oby cudza krzywda do nich nie wróciła!
Pozdrawiam Cię!
Odp: Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
Henia
Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
Wokalista
A to co najważniejsze , zostało powiedziane.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
jaNina
Oj,Oj
Odp: Odp: Odp: Odkryjmy sosy Łowicz na nowo - zasady
Henia
I bardzo dobrze!