Odp: Tajemniczy składnik czyli zabawa kulinarna :)

Ja się od dłuższej chwili tym bawię. Całkiem całkiem

Dawno nie widziałem takiego ciekawego konkusu.

Odp: Kuchnia japońska w oczach Polaków - lecencjat

Zrobione! Rzycze powodzenia w naprawde ciekawej pracy licencjackiej

Z checią go wypełniłem bo uwielbiam japońską kuchnie. Sushi w szczególności

Tylko nie jestem pewien czy je dobrze robie

Gdzieś na forum widziałem że można wygrać warsztaty w jakimś konkursie. Muszę jeszcze raz przeszukać.

Odp: Japonia

Hehe świetna reklama
Czy ona przez przypadek nie odnosi się do tego konkursu o ktorym pisze bossek?

Odp: Sushi

  • Forum: Sushi

Tyle jest sushi ile szkół!
wiecie California jest "odwrócone"

Mnie w sushi w kręcił świetny dokument "Iro sni o sushi" którego serdecznie polecam i jest naprawdę piękny ale może zdołować domowych "sushimakerów"

Swoją drogą jakiego octu ryżowego używacie? Ja parę sprawdziłem i najbardziej pasuje mi ten do Blue Dragona bo jest idealnie intensywny do mojego podniebienia ale może ktoś mi poleci coś czego jeszcze nie probowałem?

Odp: Lodowka z kostkarką do zabudowy ???

W sumie chyba ten model dał by radę http://www.mall.pl/side-by-side-kostkarka/electrolux-eal6140wou

Tylko nie wiem jak z zabudową

Odp: Jaka w miarę tania płyta indykcyjna?

Te garnki z Ikei nie sprawdzają się na każdej indukcji. Na mojej Electroluxa działają spoko i bez problemu ale jak zawiozłem kiedyś (w święta dokładniej ) zupę rybną w garnku do rodziców a oni mają indukcje marki "krzak" to garnek zaczoł wydawać dziwne metaliczne dźwięki.

Co prawda zupka wyszła ciepłą ale bałem się że garnek wybuchnie