Odp: Tajemniczy składnik czyli zabawa kulinarna :)
Ja się od dłuższej chwili tym bawię. Całkiem całkiem
Dawno nie widziałem takiego ciekawego konkusu.
Staż w Gotujmy: 3593 dni
Miasto: -
Ja się od dłuższej chwili tym bawię. Całkiem całkiem
Dawno nie widziałem takiego ciekawego konkusu.
Zrobione! Rzycze powodzenia w naprawde ciekawej pracy licencjackiej
Z checią go wypełniłem bo uwielbiam japońską kuchnie. Sushi w szczególności
Tylko nie jestem pewien czy je dobrze robie
Gdzieś na forum widziałem że można wygrać warsztaty w jakimś konkursie. Muszę jeszcze raz przeszukać.
Hehe świetna reklama
Czy ona przez przypadek nie odnosi się do tego konkursu o ktorym pisze bossek?
Tyle jest sushi ile szkół!
wiecie California jest "odwrócone"
Mnie w sushi w kręcił świetny dokument "Iro sni o sushi" którego serdecznie polecam i jest naprawdę piękny ale może zdołować domowych "sushimakerów"
Swoją drogą jakiego octu ryżowego używacie? Ja parę sprawdziłem i najbardziej pasuje mi ten do Blue Dragona bo jest idealnie intensywny do mojego podniebienia ale może ktoś mi poleci coś czego jeszcze nie probowałem?
W sumie chyba ten model dał by radę http://www.mall.pl/side-by-side-kostkarka/electrolux-eal6140wou
Tylko nie wiem jak z zabudową
Te garnki z Ikei nie sprawdzają się na każdej indukcji. Na mojej Electroluxa działają spoko i bez problemu ale jak zawiozłem kiedyś (w święta dokładniej ) zupę rybną w garnku do rodziców a oni mają indukcje marki "krzak" to garnek zaczoł wydawać dziwne metaliczne dźwięki.
Co prawda zupka wyszła ciepłą ale bałem się że garnek wybuchnie